Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kάτω από το μηδέν οι θερμοκρασίες το πρωί των Χριστουγέννων στα ορεινά και ημιορεινά - Στους -8,4 βαθμοί στο Χ/Κ Καϊμακτσαλάν


Kάτω από το μηδέν οι θερμοκρασίες το πρωί των Χριστουγέννων στα ορεινά και ημιορεινά - Θερμοκρασίες υπό το μηδέν σημειώθηκαν το πρωί των Χριστουγέννων στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά της χώρας, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. 

Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στο Ανήλιο Μετσόβου (-3,8), στη Βλάστη Κοζάνης (-2,8), στο Περτούλι Τρικάλων (-2,8), στο Βαρικό Φλώρινας (-2,8), στο Μέτσοβο (-2,7) και στο Νευροκόπι (-2,6 βαθμοί). 
Σε σταθμούς που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα και σε ορεινά καταφύγια, ο υδράργυρος έπεσε αρκετά χαμηλότερα, όπως στο Χ/Κ Καϊμακτσαλάν (-8,4 βαθμοί), στο Χ/Κ Παρνασσού στα 1.950 μέτρα (-4,9 βαθμοί) και στο καταφύγιο Λαϊλιά Σερρών (-3,6 βαθμοί).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.