Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΗΕ karatzova.com σας στέλνει τριήμερο στον «μαγευτικό» Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στον ξενώνα «Πάνθεον»


Ο Ξενώνας "Πάνθεον" βρίσκεται στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, σε απόσταση μόλις 16χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Προσφέρει διαμερίσματα σε ρουστίκ στυλ με τζάκι, δωρεάν Wi-Fi, ντους με υδρομασάζ και μπαλκόνι με θέα στο βουνό και στο χωριό.

Τα διαμερίσματα στο Pantheon διαθέτουν πέτρινους τοίχους, ξύλινες οροφές και ξύλινα δάπεδα. Περιλαμβάνουν σαλόνι με καθιστικό, καναπέ και δορυφορική τηλεόραση LCD, καθώς και μικρή κουζίνα με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και τραπεζαρία. Καθημερινά, παρέχονται υλικά για το πρωινό σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε πρωινό της αρεσκείας σας.

Σε απόσταση 400μ. βρίσκεται η πλατεία του χωριού με τα καταστήματα και τα καφέ. Σε ακτίνα 10μ. θα βρείτε εστιατόρια που σερβίρουν τοπικές σπεσιαλιτέ όπως σούπες και πίτες. Μπορείτε να επισκεφτείτε επίσης τη λίμνη Βεγορίτιδα, η οποία απέχει 8 χλμ. και να κάνετε κωπηλασία.

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση για ένα άτομο συν ένα της επιλογής σας  ακολουθήστε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα:
1) Κάνε LIKE στη σελίδα "karatzova.com
2) Κάνε Σχόλιο στο συγκεκριμένο post με tag ένα φίλο σου που θέλετε να πάτε μαζί.
3) Κοινοποίησε "ΔΗΜΟΣΙΑ" το συγκεκριμένο post στον τοίχο σου.

Ο τυχερός/η θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 31 Δεκεμβρίου στις 12:00. Σε επικοινωνία σας με το ξενοδοχείο "ΠΑΝΘΕΟΝ" θα οριστούν οι ημερομηνίες της κράτησης.
Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.