Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κέρδισαν βραβεία και εντυπώσεις οι Unboxholics από την Αριδαία στα Influencer Marketing Awards (βίντεο)


Χιούμορ, δυνατή μουσική και instagrammable props πλαισίωσαν την τελετή απονομής των πρώτων Influencer Marketing Awards, που έμοιαζε με ένα μεγάλο pre-Christmas πάρτι για influencers και «followers». 

Οι Unboxholics από την Αριδαία εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή τους, έφυγαν με 7 βραβεία, όπως το top of the top βραβείο σαν πρόσωπα της χρονιάς, κάνοντας περήφανη την Αλμωπία.

Τα πιο δημιουργικά agencies, τα πιο καινοτόμα brands και τους πιο «αποτελεσματικούς» influencers επιβράβευσαν τα Influencer Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias Communications. Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο Box Athens με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, βρέθηκαν περισσότερα από 200 στελέχη των πιο «influencer» brands και agencies, αλλά και δημοφιλείς influencers, Instagrammers και Youtubers.

Tα Influencer Marketing Awards επιβράβευσαν τις καλύτερες ενέργειες στις ενότητες Best Influencer Marketing Per Industry, Best Influencer Marketing Strategy, Growth & Innovation in Influencer Marketing και Best Influencers, στις οποίες τα platinum βραβεία απέσπασαν οι:

Best Influencer Marketing per Indusrty
The Coca-Cola Company – Fanta Hellas, «The F* Academy»

Best Influencer Marketing Strategy
JNLeoussis+, «Μπάρμπας στη δωδώνη»

Growth & Innovation in Influencer Marketing
Digital Minds – Cosmote, «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς: η Δήμητρα και ο Θοδωρής πιο ντίτζιταλ από ποτέ»

Best Influencers

Γερμανός – Digital Minds, «Unboxholics for Germanos»

Παρακολουθήστε on demand, την απονομή των Influencer Marketing Awards 2019:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.