Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Xριστουγεννιάτικα κεράσματα από το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας (φωτο)


Εντυπωσίασαν με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους οι σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, το πρωϊνό της Πέμπτης 19-12-2019 στον πεζόδρομο, μπροστά από τα μικρά καταρρακτάκια. Chef και Αρτοζαχαροπλάστες για 4η συνεχόμενη χρονιά, έθελξαν τους περαστικούς με τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, τις οποίες ετοίμασαν επιμελώς και προσέφεραν δωρεάν, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η δουλειά που γίνεται στα τμήματα αυτά είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Το "αποδομημένο" κοτόπουλο σε σούπα των Chef και η "στρατιά" των χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων των Ζαχαροπλαστών, στημένα άρτια με μεράκι και φαντασία, σκόρπισαν αγάπη και ζεστασιά στον κόσμο που έσπευσε να δοκιμάσει τις εκλεκτές δημιουργίες. Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση προσφοράς αγάπης που τείνει να γίνει πλέον θεσμός για την Έδεσσα τίμησε για άλλη μια φορά, ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Πασχάλης Αλέξανδρος, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός στις δράσεις του ΔΙΕΚ Έδεσσας.

Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές-"αρχιμάστορες" της εκδήλωσης, τους Chef κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρο και Ντάλλη Λάζαρο καθώς και στους Pastry Chef κ. Ηλιόπουλο Ηλία, Θεοδοσιάση Δημήτριο και Πέτσιου Γεωργία, οι οποίοι έδειξαν με τη στάση τους πώς "μεταφράζεται" ο επαγγελματισμός σε κοινωνικό έργο.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας εύχεται σε όλον τον κόσμο "Καλά Χριστούγεννα"  
iekgx
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.