Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαμός με τη δαπάνη των 12.000 ευρώ για την κοπή της πίτας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Η απάντηση του ΥΠΑΑΤ


Το ποσό των 12.000 ευρώ φέρεται να στοίχισε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και νυν βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ ΟλυμπίαΤελιγιορίδου, η οποία επικαλείται έγγραφο με τη σχετική δαπάνη που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Η κ. Τελιγιορίδου με ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει το «επιτελικό κράτος εν δράσει» και όπως σημειώνει «Απίστευτα πράγματα. Πέρσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!!»
Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στα social media, με καταιγισμό σχολίων στο Twitter.


Η απάντηση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
 

«Δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ» Σκληρή απάντηση στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στοίχισε 12.000 ευρώ, έδωσαν πηγές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Ειδικότερα, οι εν λόγω κύκλοι επεσήμαναν πως «δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του για να κάνει μικροπολιτική». 

«Χαρακτηριστική περίπτωση η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου η οποία με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα», τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, ένα ποσό το οποίο κύκλοι του υπουργείου χαρακτηρίζουν «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Λίγο ντροπή δεν βλάπτει στην νδ σας ψηφίσαμε ελπίζαμε σε κάποια στήριξη του αγρότη κτηνοτρόφου αλλά ήδη έχουμε απογοητευτεί αντι να ακούσουμε για μείωσή κόστους παράγωγης ακουμε για βασιλική βασιλόπιτα Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Balte na pioume,eisigian ton koroidon....nyxta 8a fygetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δις εξαμαρτείν ουκ λαού σοφού!!!
    Τους ξέρατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς της ΝΔ είμαστε λεβέντες τουλάχιστον. Όχι σαν τους άπλυτους. Και αν χρειαστεί θα δώσουμε και το κάτι παραπάνω για την Ευρωπαϊκή κουλτούρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 750!!!Τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου μόνο στην αθηνα !!! ρε γουστάρω να βαρέσουμε φαλιμέντο να δω τι θα κάνετε ρε τεμπέληδες που θέλετε και πίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν πάρεις τηλέφωνο στο υπουργείο για κάτι δεν πρόκειται να απαντήσει κανένας τους

      Διαγραφή
    2. Καθαροθοδωρες λεβέντες 9:14 όταν θα πάτε από κει που ήρθατε μη ξεχάσετε να πάρετε και την σοβαρή σας κουλτούρα μαζί γιατί ζεχνει πολύ...

      Διαγραφή
  6. 9.14 και εγω νδ ψηφισα αλλα οχι για να σκορπανε 12000 για βασιλοπιτα σε προνομιακους δημοσιους υπαλληλους.ο μητσοτακης να τα βλεπει αυτα και να ριξει καμια κοκκινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τις πί@ες ξεκινάτε αλλά στις πίτες καταλήγετε...Μόνο για γαργάρες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αισχος, ντροπή, τα σχολεία δεν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθούν τα παιδιά μας, κόψανε τα γεύματα στα σχολεία του Νομού μας και δίνουν 12000 για κοπή βασιλόπιτας!!! Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να πάθετε τους ψηφίσατε λουστητε τώρα γκλαμουριες στις πλάτες σας.
      (καρατζοβα λογοκρισία;)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.