Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή οχήματος με 14 πρόσφυγες τραυματίες


Δεκατέσσερις πρόσφυγες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας. Οι τραυματίες επέβαιναν σε όχημα το οποίο τους μετέφερε παράνομα από τον Έβρο προς το εσωτερικό της χώρας. Ο οδηγός του φαίνεται να αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο ύψος της Ασπροβάλτας το υπερφορτωμένο όχημα ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι. Από το εσωτερικό του ανασύρθηκαν τραυματίες δεκατέσσερις διακινούμενοι άνδρες με καταγωγή από τη Συρία. Όλοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ενώ ο διακινητής εγκατέλειψε το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία και αναζητείται. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Η ανάπτυξη έρχεται. Θα μας εξηγήσει κάποιος πολιτικός τ(ρ)άγος για ποιό λόγο δεν κλείνουν τα σύνορα για ποιό λόγο τους μαζεύουν όλους αυτούς εδώ σας ψηφίζουμε για προσέχετε εμάς να υπηρετήσετε εμάς και όχι τον κάθε δήθεν πονεμένο που ψάχνει καλή ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κάποιοι εκτελούν εντολές ¨¨άνωθεν¨¨ που λέει ο λαός.
      Όταν συγγενείς, φίλοι, παρατρεχάμενοι ασχολούνται με ΜΚΟ και τα παρεμφερή μην περιμένεις απάντηση.
      Δεν το βλέπεις;
      Απαγορεύεται να μεταφέρει λαθρό ουδείς εκτός από τις ΜΚΟ γιατί έχουν το μονοπώλιο.
      Τι δεν κατάλαβες;

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω καταλάβει σε τι καθεστώς ζούμε αν ζούμε σε Δημοκρατία που λένε πως προσπαθούν να μας τους επιβάλλουν τι δεν καταλαβαίνουν πολύ απλά δεν τούς θέλουμε Ναι είμαστε ρατσιστές φασίστες η ότι άλλο μας λένε ας κλείσουν τα σύνορα δεν τούς θέλουμε

      Διαγραφή
  2. Απαγόρευση τώρα _ ποινικοποίηση του δουλεμπορίου του ΔΟΜ Και Κάθε ΜΚΟ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.