Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 1.510 εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας


Προσλήψεις 1.510 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2019-2020, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2019-2020 προσλαμβάνονται αναλυτικά:

α) 542 εκπαιδευτικοί κλάδων ΕΑΕ και κλάδων γενικής εκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση και

β) 968 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων γενικής εκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές στη γενική εκπαίδευση.  

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 28 έως και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση των Διευθυντών Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των Σχολικών Μονάδων της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

Οι προσλαμβανόμενες σε ΚΕΣΥ οφείλουν να παρουσιαστούν εντός της προαναφερθείσας  προθεσμίας στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας και θα τοποθετηθούν στο ΚΕΣΥ πρόσληψής τους, μέχρι τις 30/06/2020.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η ορθότερη κίνηση είναι να συντάσσονται πίνακες αναπληρωτών κάθε καλοκαίρι, εκτός αν υπάρχουν ήδη και από εκεί , όπου και όταν υπάρχουν ανάγκες να καλούνται για ετήσια σύμβαση γιατί όπως είναι γνωστό υπάρχουν περιοχές με ελλείψεις και περιοχές με πλεονάζοντες που κανείς δεν τολμά να εφαρμόσει τον νόμο περί μετακίνησης εντός των ορίων της περιφέρειας κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.