Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών από την ΠΕ Πέλλας

Ακόμη ένα σημαντικό έργο που αφορά τη βελτίωση σχολικών υποδομών της Π.Ε. Πέλλας υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, υπέγραψε με τον Ανάδοχο του έργου την υλοποίηση εργασιών αντικατάστασης των εξωτερικών κουφωμάτων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και του σχολικού κτιρίου που στεγάζονται τα 1ο, 9ο, 13ο και 17ο νηπιαγωγεία Γιαννιτσών. Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων, με σύγχρονα, συρόμενα και ανοιγόμενα αλουμινένια κουφώματα με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους, αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση και θερμομόνωση των χώρων του σχολικού συγκροτήματος. Το έργο περιλαμβάνει επίσης την τοποθέτηση ειδικών πορτών αλουμινίου στις εισόδους των σχολείων για την καλύτερη ασφάλεια των μαθητών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 100.000 ευρώ. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, σε δήλωσή του αναφέρει: «Οι μικροί μαθητές, όπως και οι δάσκαλοί τους, δικαιούνται άριστες συνθήκες μάθησης. Με το συγκεκριμένο έργο και βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του σχολικού συγκροτήματος, επιτυγχάνουμε επίσης οικονομία στα έξοδα θέρμανσης ενώ συνεισφέρουμε σημαντικά και στη βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη. Εύχομαι καλή ευκολία στην ολοκλήρωση του έργου και υγεία και δημιουργικότητα κατά τη χρήση του». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…