Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς



Μετέφεραν σε όχημα 19 άτομα με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, για μεταφορά αλλοδαπών με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.
Ειδικότερα, χθες (2 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, εντοπίσθηκε ένα όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος και στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν επιβιβάσει 19 αλλοδαπούς, ενώ 14 από αυτούς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετέφεραν τα παραπάνω άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.
Κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και το παραπάνω όχημα (φωτο) ως μέσο μεταφοράς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Είχαν 14 άτομα που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΆΦΗΚΑΝ και τους πήγαιναν στα σύνορα για να ΒΓΟΥΝ τώρα θα πρέπει Αυτους τους 14 να τους ΚΑΤΑΓΡΆΨΟΥΜΕ και να τους χρεωθούμαι σαν πρώτη είσοδο σε ευρωπαϊκό κράτος με ότι συνέπειες έχει αυτό !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε να πιάνετε αυτούς που τους βάζουν οχι αυτούς που τους βγάζουν, ολα ανάποδα σε αυτήν την χώρα (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1oν. Ρε ανόητοι αν θέλετε να τα οικονομήσετε ασχοληθείτε με την εισαγωγή λαθρομεταναστών, κάτι που όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά επικροτείται κιόλας εκτός του ότι έχει και κομόμα.
    2ον Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποιοι τα οικονομάνε χοντρά με την είσοδο και την παραμονή των λαθρομεταναστών και δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουν να χαλάσετε την σούπα με το να προσπαθείτε να τους βγάλετε από την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φάμπρικα χιλιάδες εργαζόμενοι απο πίσω νόμιμοι και παράνομοι μέχρι και το κράτος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.