Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής καρναβαλιστών στο Σκυδραϊκό Καρναβάλι 2020


Ο Δήμος Σκύδρας ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού 2020.
Επιδίωξή μας είναι το Καρναβάλι της Σκύδρας, τόσο με βάση τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας όσο και με τα ερεθίσματα από τη σύγχρονη εποχή, όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να επεκτείνει την απήχηση και τη φήμη του σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο.
Για το λόγο αυτό απαιτείται έγκαιρη, μεθοδική και συλλογική δράση.
Στο Δημαρχείο  θα  πραγματοποιηθούν  σχετικές συσκέψεις με συντονιστή το Δήμο Σκύδρας και με τη συμμετοχή συλλόγων – φορέων και  επαγγελματιών της περιοχής, οπότε και θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση.
Όσοι, όμως, ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις ιδέες, τις προτάσεις τους και να δηλώσουν συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις  μπορούν να επικοινωνούν από τώρα με την Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη, τηλ.: 6980414242 ή με τον Πρόεδρο της Σκύδρας  Θεόδωρο Αντωνιάδη, τηλ.:6974661506
Στόχος μας το Σκυδραϊκό Καρναβάλι, θελκτικό, εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό με τη ζωντάνια και την εφευρετικότητα των συμπολιτών μας  να προσφέρει ψυχαγωγία ευχαρίστηση, διασκέδαση  και να μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες και στους συμπολίτες μας!

Γραφείο Τύπου Δήμου Σκύδρας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Σας το είπαμε όσο πιο ευγενικά μπορούσαμε...επιτέλους αναθέστε σε αλλον-η αυτό το καθήκον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα εσύ τότε ρε μεγάλε-η , οπως πάντα μόνο λόγια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός οτι η πίστη μας μας διδάσκει ότι τα καρναβάλια είναι πανηγύρια των δαιμόνων δε μας λέει τίποτε έτσι;;; κατα τα άλλα είμαστε χριστιανοι ορθόδοξοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους και όλες σας, κατ'αρχήν συμφωνώ με το αυτονόητο, με το εύλογο, με το συνειδητά και κανονικά ορθό, δηλαδή με τα όσα ανέφερε η Αναστασία 7:52 πιο πάνω, ας το επαναλάβουμε όμως. Τα καρναβάλια και οι καρναβαλικές Εκδηλώσεις είναι αντιχριστιανικές και ειδωλολατρικές πρακτικές ξεκάθαρα και σαφέστατα και απαγορεύονται από τους ιερούς κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας που συνέταξαν οι Άγιοι Πατέρες, μάλιστα ακόμα και αυτό που άνδρες ντύνονται και μοιάζουν με γυναίκες και το αντίστροφο απαγορεύεται ρητά για τους πιστούς Ορθόδοξους Χριστιανούς, να είστε όλοι καλά και να προσέχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.