Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους Δήμους της Πέλλας 553.690,00 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων


Tο ποσό των 553.690,00  ευρώ κατανέμονται στους Δήμους της ΠΕ Πέλλας, για να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα:
Δήμο Αλμωπίας: 118.380,00
Δήμο Έδεσσας: 122.400,00
Δήμο Πέλλας: 240.150,00
Δήμο Σκύδρας: 72.760,00

Η κατανομή των κονδυλίων γίνεται, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, σε όλους τους δήμους της χώρας προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες των σχολείων.

Πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες δόσεις που θα καταβληθούν το 2020.

Για την κατανομή του ποσού ελήφθησαν υπ’ όψιν δεδομένα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη σχολική χρονιά 2018-2019 που αφορούν στον αριθμό των μαθητών ανά σχολική βαθμίδα, στον αριθμό των σχολείων και στον αριθμό των τμημάτων ανά κλιματική ζώνη, ενώ συνεκτιμήθηκε και η υλοποίηση του θεσμού του σχολικού τροχονόμου.

Τα ποσά θα καταβληθούν στους δικαιούχους δήμους με χρηματικές εντολές του υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον πίνακα για όλους τους Δήμους



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.