Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολύτιμη νίκη του ΦΟ Αριδαίας 84-78 στην παράταση με τους Τιτάνες Παλαμά (βίντεο)


Μια πολύτιμη νίκη στην παράταση πήρε η ομάδα μας, με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, για την 14η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και πλέον βλέπει πιο αισιόδοξα την υπόθεση "παραμονή" στην κατηγορία.

Οι παίκτες τους Παναγιώτη Τζιβάνη, ο οποίος έχει 3/4 στον πάγκο του ΦΟΑ, ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και πήραν γρήγορα μια διαφορά εννέα πόντων. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι, για να κλείσει η ψαλίδα και να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 17-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παρακολουθήσαμε συναρπαστικό μπάσκετ, με πολλή δύναμη και πείσμα για τη νίκη και από τις δυο ομάδες, με το ημίχρονο να βρίσκει προηγούμενους τους Τιτάνες με 37-42.

Στην τρίτη περίοδο "μίλησαν" οι άμυνες, η ομάδα μας πλησίασε στον πόντο και το δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 55-56. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΦΟΑ μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, με άμυνα από γρανίτη και με επιθετικό πλουράρισμο κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά δέκα πόντων, στα 3’ πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχανε πει την τελευταία τους κουβέντα. Με μεγάλα σουτ τριων πόντων ροκάνισαν τη διαφορά και με ένα από αυτά ισοφάρισαν 7" πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα σε 72-72, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, αφού η ομάδα μας αστόχησε στην τελευταία επίθεση και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο των πέντε λεπτών, η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα, παρά την απογοήτευση για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη στην κανονική διάρκεια. Περιόρισε τα ατού των αντιπάλων και με στοχευμένες επιθέσεις πήρε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, με σκορ 84-78.

Δεκάλεπτα: 17-15, 37-42, 55-56, 72-72(κ.α.), 84-78.
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Κωνσταντινέλλης

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Παπαδόπουλος 11(1), Πέτκος 6(2), Τοπαλίδης, Παντής, Πονόπουλος 13(1), Θωμαΐδης 6, Στρέπκος 10, Αβραμίδης 9(3), Μακρόπουλος 18, Παουλεάνου 8(1), Αμπάρης, Κληντσάρης.

Τιτάνες Παλαμά (Γκουγκουντούδης): Γκογκίδης 11, Φαλάγγας, Τσατάλας 17(2), Σφακιανός, Ξένος 15(5), Τσούμας 3(1), Φαλιάκης 5(1), Μακρής 12(2), Σκουφεζής 9.
fotit
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.