Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια υπέροχη Κρητική Βραδιά με την λύρα του Γιώργου Σφακιανάκη στην 9η Παραμυθούπολη Γιαννιτσών! (βίντεο)


Μια υπέροχη Κρητική Βραδιά «γεύθηκαν» και απόλαυσαν όσοι επισκέφθηκαν χθες Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, στις 7.30 το βράδυ, την 9η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

Ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Γιαννιτσών «Μινωίτες», σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας και την ΔΗΚΕΠΑΠ, διοργάνωσαν μια μοναδική μουσική βραδιά, με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Γιώργο Σφακιανάκη και την κρητική λύρα του. Συμμετείχαν: Γιάννης Σφακιανάκης - λαούτο, Νίκος Τσακνάκης - κιθάρα, Κώστας Πηλίδης - Κρουστά, Βαγγέλης Μπαντής -Ασκομαντούρα.
Ηχοληψία Μουσική Επεξεργασία ΒΑΒΙ CARAVIDA.

Χόρεψαν με τα τραγούδια του Γιώργου Σφακιανάκη τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Γιαννιτσών «ΜΙΝΩΙΤΕΣ», ενώ απαραίτητο εφόδιο της βραδιάς ήταν....το ρακόμελο.

Στην εκδήλωση, εκτός των άλλων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας Αθανάσιος Επιτροπάκης.

sfpez

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.