Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πέλλας

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 9 πμ συνεδριάζει η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πέλλας για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση 1ης παράτασης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του έργου « Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δήμου Πέλλας» πρ/σμού 520.000,00(αριθ. μελ. 15/2018).
2. Λήψη απόφασης για την ανάκληση άδειας λειτουργίας κατ/τος λόγω διακοπής εργασιών.
3. Εισήγηση για κοπές ξερών & επικίνδυνων δένδρων σε διάφορα σημεία Δήμου Πέλλας.
4. Έκθεση πεπραγμένων Ε.Π.Ζ. για τα έτη 2015,2016,2017,2018.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…