Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακρίσεις αθλητών Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών "Ο Λουδίας"



Ο Ναυτικός Όμιλος  Γιαννιτσών κλείνει την φετινή αγωνιστική του χρονιά με βράβευση του Δήμου Πέλλας για τις διακρίσεις των αθλητών του Ομίλου σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.
Παρά τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο όμιλος τα τελευταία χρόνια, ο ΝΟΓ κατάφερε φέτος να έχει διακρίσεις σε όλα τα πρωταθλήματα με σημαντικότερη τη συμμετοχή της αθλήτριας του ομίλου Ευαγγελίας Φράγκου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας. 

Συγκεκριμένα η Ευαγγέλια συμμετείχε στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα Νεανίδων/Εφήβων και τη κατάκτηση της 6ης  θέσης στη παγκόσμια κατάταξη στο διπλό σκίφ, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων/Εφήβων και τη κατάκτηση της 5Ης  θέσης στη δίκωπο Νεανίδων, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και την κατάκτηση αργυρού μεταλλίου και  στα δυο αγωνίσματα στα οποία έλαβε μέρος (τετραπλό σκίφ Νεανίδων, διπλό σκίφ Νεανίδων), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων στο Σχοινιά κατακτώντας το χάλκινο  μετάλλιο στο διπλό σκίφ με τη συναθλήτρια της Αρετάκη Αννέτα  και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων/Παίδων  στα Ιωάννινα με την ίδια αθλήτρια κατακτώντας την 1η  θέση και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκίφ καθώς και 1η  θέση στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα στο μονό σκιφ. 

Αντίστοιχα στο ίδιο μαθητικό πρωτάθλημα οι αθλήτριες του ομίλου μας και μαθήτριες του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών Αρετάκη Αννέτα και Μπαλλή Δάφνη κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ. Παράλληλα, ο αθλητής του ομίλου Ζηντηρίδης Κωνσταντίνος συμμετείχε φέτος με τα χρώματα της εθνικής και κατέκτησε τη 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας στην Πάτρα στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας , χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Σχοινιά στην κατηγορία ανδρών ελαφρών βαρών. Στο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας η Γεωργία Μπαλλή κατέκτησε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο επιτυγχάνοντας παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ. Τέλος, οι αθλητές μας Σπυρίδης Δημήτρης και Σαββίδης Θάνος
 κατέκτησαν την 8η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Σχοινιά στο διπλό σκίφ Εφήβων και την 7η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στα Ιωάννινα.

Ενώ οι μεγαλύτεροι αθλητές διακρίνονται σε διάφορα πρωταθλήματα και με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας οι μικρότεροι μας αγωνιζόμενοι στη Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς αγωνίζονται στην κατηγορία Αρχαρίων Παίδων/ Κορασίδων για μια θέση στον τελικό. Η αθλήτρια μας Ευαγγελία Τσουκτορίδου πέρασε στον τελικό και κατατάχτηκε στην 4η θέση.

Εκτός από τις πανελλήνιες διακρίσεις πολλοί αθλητές – αθλήτριες του Ομίλου διακρίθηκαν σε διασυλλογικά πρωταθλήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και πιστεύουμε πως την επόμενη χρονιά θα έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες και σε πανελλήνιο επίπεδο.

 Όλοι οι διακριθέντες αθλητές του ομίλου με τη σωστή καθοδήγηση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου του Ομίλου  Ασπρογέρακα Σπύρο αποδεικνύουν πως με σκληρή δουλεία και χωρίς να αφήνουν στην άκρη τις προσωπικές τους υποχρεώσεις μπορούν να διακριθούν. 

Έτσι ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών μετά από μια πολύ πετυχημένη  αγωνιστική χρόνια και συμπληρώνοντας φέτος  40 χρόνια λειτουργίας σας προσκαλεί να μπείτε στην οικογένεια του και να έχετε τη δυνατότητα εσείς και οι μικροί μας αθλητές να έχουν ανάλογες διακρίσεις. Επιπλέον οι μικροί κωπηλάτες μπορούν να κερδίσουν τεράστια οφέλη μέσω της κωπηλασίας όπως αθλητικό πνεύμα, ομαδικότητα, άριστη φυσική κατάσταση, φυσική μυϊκή ενδυνάμωση,  αυτοπεποίθηση, αγωνιστικότητα ,την επαφή με τη φύση και την υπευθυνότητα να σέβονται το αθλητικό υλικό.

Ο προπονητής και τεχνικός σύμβουλος του ΝΟΓ Ασπρογέρακας Σπύρος πιστοποιημένος προπονητής κωπηλασίας και πρώην πρωταθλητής ανάλογων διακρίσεων σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο και οι συνεργάτες του, πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α., Καραβίδας Παναγιώτης και Μυσιροπούλου Ειρήνη είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να μάθουν στους νέους και τους παλιούς αθλητές τα τεράστια οφέλη του ναυταθλητισμού.

Για τα πεπραγμένα της χρονιάς ο πρόεδρος του Ομίλου μας Καφετζάκης Βασίλης δήλωσε  << Μετά και την σημερινή απονομή βράβευσης των αθλητών μας από τον Δήμο Πέλλας, τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο το 2019 για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές τους. Ελπίζουμε ότι φέτος θα λυθεί το πρόβλημα με το << ιδιοκτησιακό >> που εμποδίζει όχι μόνο την εξέλιξη του Ομίλου αλλά και όλου του Ναυταθλητικού κέντρου του Λουδία  που είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Έχουμε ήδη ενημερώσει τους εμπλεκόμενους φορείς για το πρόβλημα και τον τρόπο επίλυσης του και αναμένουμε σύντομα την  -αποκλειστικά και μόνο - θετική εξέλιξη του θέματος. Εκ μέρους όλης της αθλητικής μας οικογένειας εύχομαι το 2020 να φέρει ευτυχία ,ευημερία, τύχη και αγάπη σε όλο τον κόσμο>>

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Τμήμα Αρχαρίων: 
Καθημερινά εκτός Πέμπτης 16:30 – 18:30

Σάββατο 10:00 – 12:00
Τμήμα Προχωρημένων:
Καθημερινές 15:30 – 18:30

Σάββατο 8:00 – 11:00



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.