Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με πολλές συμμετοχές οι «Αναπτυξιακοί Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος» στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών (φωτο)


Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, οι «Αναπτυξιακοί Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος» σε διάφορες κατηγορίες, που διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας στον  «Πλατανότοπο» Γιαννιτσών.

Οι αγώνες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και το μεσημέρι έγιναν οι απονομές. Στους αγώνες παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Θανάσης Επιτροπάκης, ο γιατρός Γιώργος Δημητριάδης κ.α.
agpl
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Όντως ανώμαλο είναι το έδαφος, το ομολογείτε και εσείς. Πότε θα γίνει όμως ομαλό ρε Δήμαρχε? Δεν θα συντηρηθεί ποτέ? Φάγαμε τα πόδια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η περίφημη Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, που ήταν πάντα παρούσα στα περίφημα συλλαλητήρια και τις ακροδεξιές συναθροίσεις, που ήταν να συμπαρασταθεί στην νεολαία? Δεν της ενδιαφέρουν οι πιτσιρικάδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.