Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράσταση διαμαρτυρίας της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας στη ΔΔΕ Πέλλας



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, την Τρίτη 21-1-20. Αιτία της παράστασης διαμαρτυρίας ήταν το επίμαχο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για την ”εξομοίωση” των πτυχίων των ιδιωτικών κολεγίων με τα πτυχία των δημοσίων πανεπιστημίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή του με την παραπάνω προοπτική, κατέθεσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Πέλλας, το οποίο παρέλαβε ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Δ. Γερεμτζές.

Από το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Πριβαρτιτσάνης Πέτρος, η Αντιπρόεδρος κα. Σεμερτζίδου Δέσποινα, ο Γραμματέας κ. Τραπεζανίδης Γιώργος, και τα μέλη κ. Τρυψιάνης Γιάννης και κα. Αποστολίδου Ελένη.

για το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας

Πριβαρτιτσάνης Πέτρος
Πρόεδρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κανετε και καμμια παρασταση διαμαρτυριας για να εχετε να λετε,να δειξετε οτι υπαρχετε Πετρακη! Ετσι κι αλλιως φιλοκυβερνητικοι εισαστε, τα γνωριζατε τα καμωματα της κυβερνηση σας . Μη μου πεις οτι εκπλαγηκατε απο τις προθεσεις της Κεραμεως; Σε λιγο θα εκδιδει και πιστοποιητικα-βεβαιωσεις των Κατηχητικων ισοτιμα με το Απολυτηριο Λυκειου ! Υγεια -Παιδεια, ολα ιδιωτικα! εγω ομως γουσταρω και εκκλησια ιδιωτικη 1 Θεολογικες σχολες ιδιωτικες απο τον κορβανα της Εκκλησιας ! Να σας δω τοτε ποσα χριστιανοπουλα θα εγγραφονται; Οχι και να πληρωνω με τον ιδρωτα μου ,τους φορους μου την Θεολογικη Σχολη της Βοστωνης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα ήτανε τίποτα αναρχοαριστερά θα τα πλήρωνες όμως με ευχαρίστηση .δεν πειράζει φίλε μου έτσι να βλέπετε εκκλησία και να σας ανεβαίνει η πίεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλπιζω να μην εισαι εκπαιδευτικος ,γιατι εισαι πολυ ρηχος ! Η αναφορα μου για τα κατηχητικα σε πειραξε ; Δεν πειραζει ,ισως εχες τσεπες να χρυσοπληρωνεις κολλεγια για τα παιδια σου! Οσο για την αναρχοαριστερα , σου την χαριζω ! τι αλλο επιχειρημα εχεις; Πες μας κατι για τα ευρω του Αντιχρηστου με τα οποια πληρωνεσαι ,συναλλασσεσαι!

      Διαγραφή
  3. εγώ δεν είμαι εκπαιδευτικος , δυστυχώς είσαι εσύ γιαυτο έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε απο κάποιους σαν και εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΙΒΑΡΤΙΤΣΆΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΖΩΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΙ ΣΕΝΑ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.