Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ερωτηματολόγιο για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Έδεσσας


Στα πλαίσια του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Έδεσσας» διεξάγεται έρευνα με θέμα την αξιολόγηση της ζήτησης των μετακινήσεων στο σύνολο του Δήμου Έδεσσας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης πρότασης, η οποία θα ενισχύει την ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των μέσων μεταφοράς παράλληλα με τη στροφή προς εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης. Μια σύνοψη των αποτελεσμάτων της έρευνάς μας μπορεί να σας κοινοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, εφόσον το επιθυμείτε. Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που θα σας υποδεικνύεται κάθε φορά.

Το link του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου:

https://forms.gle/d8GAJfAsCFT9hTJz9


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η΄ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ;
    ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ;
    ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ¨¨ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ¨΄ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ;
    KΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν έχεις κατάστημα εστίασης έχεις και πεζόδρομο που σου ανήκει.Επίσης είναι η μόνη δημοτική αρχή που μισή το αυτοκίνητο και το πράσινο.εχει γίνει απαράδεκτη κοπή δέντρων και δεν αντικαταστάθηκαν αλλά τσιμεντοποιηθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.