Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλήθος κόσμου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη (βίντεο)


H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ, Διονύση Σταμενίτη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία πλήθους φίλων και υποστηρικτών του, σε κεντρικό καφέ (MeXrwma -πρώην «Εσαεί») των Γιαννιτσών. 

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε και με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του βουλευτή, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, η Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας Αναστασία Γκίκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, οι δήμαρχοι Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, παλαιοί και νέοι αιρετοί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πλήθος πολιτών κ.α. 


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο βουλευτής, αφού καλωσόρισε, ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε «καλή χρονιά» σε όλους τους προσκεκλημένους, τόνισε μεταξύ άλλων: «Διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση για να εγκαινιάσουμε έτσι μια νέα σχέση με όλους σας, για να μπορούμε να ενημερώσουμε εσάς για το τι κάνουμε και να ακούσουμε τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συγκινητική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μου. Να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία! Συνεχίζουμε μαζί».

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος Γιαννιτσών και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, πατήρ Ιωάννης Σπυρίδης.
kpstam
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μπράβο Διονύση.
    Γερά μαζί σου.
    Εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά ώστε να βγει η Πέλλα από την μιζέρια και την εγκατάλειψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι γίνεται αν χτίσεις μια πολυκατοικία με παλιά υλικά απλά δεν γίνεται γιαυτο αφήστε τα δήθεν μπράβο ούτε η Πέλλα ούτε η Ελλάδα πρόκειται να βγει από καμία μιζέρια με όλους αυτούς

      Διαγραφή
  2. Μόνο ο Lucky's κατά κόσμον Βασιλειάδης βασειλιος μπορεί να κάνει την διαφορά την επανάσταση του δήμου ΠΈΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ψώνισες από σβέρκο....

      Διαγραφή
    2. Τί εννοείς φίλε μου δεν αξίζει αυτό το παλικάρι

      Διαγραφή
  3. Δώστε κάνα εμπάργκο στους αγρότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πανηγύρια μανούλα είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.