Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκε ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας, υπεύθυνος για τη Ν.Μ. Γιαννιτσών, Ευάγγελος Λόγγος (φωτο)

Ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας, υπεύθυνος για τη Νοσηλευτική Μονάδα Γιαννιτσών, Ευάγγελος Λόγγος. Η ορκωμοσία και η παράδοση- παραλαβή έγινε παρουσία του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη. 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Λόγγος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η ορκωμοσία μου  ως Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας ενώπιον του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, σηματοδοτεί  την απαρχή μιας  νέας περιόδου  ευθύνης μου στην  υπηρεσία  του  ευαίσθητου χώρου της Υγείας. Ανταποκρινόμενος στην απαίτηση των καιρών, δεσμεύομαι απέναντί στο εξυπηρετούμενο πληθυσμό της Πέλλας και  της ευρύτερης περιοχής για αποτελεσματική   υγειονομική κάλυψη και φροντίδα του.  

Ειδικότερα μέσα από έναν σύγχρονο επιχειρησιακό σχεδιασμό και την εφαρμογή του με ήθος, σύνεση και αποφασιστικότητα, προσβλέπω στην άσκηση χρηστής κι αποτελεσματικής διοίκησης  επ’ ωφελεία των πολιτών.  

Το κοινό όραμα, οι δυνατότητες της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και της  3ης ΥΠΕ αποτελούν  εχέγγυα για την επίτευξη των  στόχων που τίθενται.

Με προσήλωση σε ένα ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, αναλαμβάνω υπεύθυνα και  σε αγαστή συνεργασία  με το αξιόμαχο στελεχιακό, ιατρικό και   υπαλληλικό προσωπικό της  Ν.Μ. Γιαννιτσών, να συμβάλουμε ουσιαστικά στην προαγωγή  και στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους  πολίτες της  περιοχής ευθύνης μας.»


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΎ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τώρα όλα θα ομαλοποιηθούν... τέλος το χάλι έ?.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το μεγαλύτερο φάουλ έως τώρα της ΝΔ ο διορισμός άσχετων με το αντικείμενο ανθρώπων.Το χειρότερο πρότυπο τα παιδιά του κομματικού σωλήνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…