Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρελάθηκε ο Μάνεσης με τον καλεσμένο του στην Μηχανιώνα (βίντεο)


Ένα απολαυστικό τηλεοπτικό στιγμιότυπο μας πρόσφερε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την πρωινή ενημερωτική του εκπομπή στον Alpha! Τον ενθουσιασμό του, μάλιστα, δεν έκρυψε ούτε ο ίδιος ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” για την εξέλιξη της ζωντανής του σύνδεσης.

Μια σύνδεση με την όμορφη Θεσσαλονίκη και τον γνωστό πια Παρούμπα, ο οποίος επιμένει να γυμνάζει ψυχή και σώμα χορεύοντας με τρόπο μοναδικό λαϊκά άσματα!

“Παλάβωσα κύριε, Μάνεση! Καλή χρονιά” δήλωσε με ένταση ο γυμναστής που εμφανίστηκε με ένα πράσινο μούσι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή. “Σήμερα είμαι στη Θεσσαλονίκη με τα αστέρια μου και θέλω να πετάξω τον Ηφαιστίωνα! Λοιπόν χορεύω για πάρτη σας, περιμένετε” συμπλήρωσε ο Πάρης Παρούμπας και η επιτυχία της Λένας Ζευγαρά, “Έλα έλα” ξεκίνησε να ακούγεται στην τηλεόραση του Alpha.

Οι φωνές και το πάθος του εκκεντρικού γυμναστή ήταν ικανές για να κάνουν τον Νίκο Μάνεση να μην μπορεί, δικαιολογημένα, να σταματήσει να γελάει. “Κύριε Μάνεση, μπορώ να έχω ένα λεπτό. Το μούσι μου έχει χρώμα πετροκιτρινοσαρδέλας όπως λέει και η Μοιραράκη! Δεν θέλω να περάσω κανένα μήνυμα με αυτό, είμαι τζαζ απλά. Γουστάρω πολύ αυτό που κάνω. Είχα την κοτσίδα παλιά. Σας αγαπώ τόσο πολύ κύριε Μάνεση! Είστε ο έντεχνος δημοσιογράφος”.

“Ξέρεις γιατί;” αναρωτήθηκε με χιούμορ ο Νίκος Μάνεσης για να συμπληρώσει πως “είμαστε το ίδιο βλαμμένοι για αυτό. Ο ένας στηρίζει την ομάδα του άλλου”.

Αμέσως μετά, μάλιστα, ο ατίθασος Παρούμπας έσυρε στον χορό και την δημοσιογράφο της εκπομπής και το πλατό “λύθηκε” στα γέλια!

Πηγή: zappit.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.