Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση σεμιναρίων Κέντρου Πρόληψης "Οραμα" σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του "ΕΥ ΖΗΝ" Δήμου Έδεσσας



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο του Κέντρου Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» σε συνεργασία με το «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας με θέμα «Πώς μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου να πιστέψει στον εαυτό του;» 
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στους Παιδικούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» του Δήμου Έδεσσας από τις 16-1-2020 μέχρι και 22-1-2020 με ομιλητές τον ψυχολόγο κ. Χρήστο Τραμποσίνη, την κοινωνιολόγο κ. Μαρία Ιωακειμίδου και την ψυχολόγο κ. Σοφία Συρομάχου. 
Η συμμετοχή των γονέων στο σεμινάριο υποδηλώνει την ανάγκη της σύγχρονης οικογένειας να μάθει και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της κοινωνίας του σήμερα. Για ακόμη μια φορά η συνεργασία των δυο φορέων ήταν άψογη και ανοίγει τον δρόμο για υλοποίηση νέων συνεργασιών, τόνισε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας.

Σε συνέχεια των παραπάνω συναντήσεων καλεί τους γονείς να συμμετέχουν στις Ομάδες Γονέων συνολικής διάρκειας δέκα δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων. Τα θέματα των σεμιναρίων θα είναι: «Πώς να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου, πώς να επικοινωνώ καλύτερα, πώς να εκφράζω τα συναισθήματα μου, πώς να βάζω όρια και κανόνες χωρίς να γίνομαι αυταρχικός, μορφές κακοποίησης (επιθετικότητα στο σχολείο), οθόνες, σεξουαλικότητα κ.α». 
Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 3/2 17:00-19:00, Τετάρτη 5/2 10:30-12:30 και 17:00-19:00.  Τηλ. Επικοινωνίας 2381051174 έως Τετάρτη 29/1/2020.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.