Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμωπίας «ο ΑΡΙΩΝ» (φωτο)


Είναι κάποιες μέρες που είναι γίνονται ξεχωριστές και χαράσσουν στις μνήμες γλυκές αναμνήσεις. Άλλωστε η ζωή είναι χαμόγελο, είναι τραγούδι, είναι ένα «μινόρε της αυγής»! Μία τέτοια μέρα ή πιο συγκεκριμένα νύχτα ζήσαμε την Τρίτη 28-01-2020 στο Μπούκοβο Εξαπλατάνου όπου μαζευτήκαμε όλοι οι χορωδοί και φίλοι του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμωπίας «ο ΑΡΙΩΝ» να ανοίξουμε την νέα δεκαετία κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Ένα ζεστό έθιμο που το κάνουμε εδώ και είκοσι ένα (21) πλέον χρόνια.

Ο πρόεδρος μας κ. Μπέτσος Τάσος ευχήθηκε να έχουμε μία όμορφη, δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και ευλογία, θέτοντας τους στόχους του συλλόγου για την 3η του δεκαετία. Μαζί με τις ευχές κι ένα συμβολικό δώρο-γούρι 2020 μοιράστηκε σε όλα τα μέλη μας.

Το κέφι ζέστανε τις φωνές μας με την συνοδεία του ακορντεόν του δασκάλου μας Ουρούμη Δημήτρη. Δεκάδες τραγούδια με “μαγεμένο το μυαλό μας να φτερουγίζει” και την “φραγκοσυριανή” να τραγουδά “που είναι τα χρόνια ωραία χρόνια” ξεκίνησε “η άμαξα μες την βροχή”… Η μουσική εξαγνίζει, η μουσική ενώνει, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Καλή χρονιά σε όλους!

Το ΔΣ του συλλόγου
kpar
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.