Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών


Στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΠΕΛΛΑ», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Π. Καλλίνικος και τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Πέλλας κ. Γεώριος Καρασμάνης, Κ. Διονύσιος Σταμενίτης και κ. Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης , ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, ο Στρατηγός Διοικητής της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ανδρέας Καραφυλλιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Απόστολος Φάκκας, Κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και Αναστάσιος Στεφανίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου κ. Μαρία Λαγομάτη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας κ. Ρήγας Δεληδιαμαντής, η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων κ. Σοφία Κοσμόγλου. ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ» κ. Κωνσταντίνος Τσιαρόγας και πλήθος μελών και φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών, κ. Άννα Παπουτσή ευχήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλή και ευλογημένη χρονιά, ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία καθώς και εκπλήρωση όλων των στόχων, συνεχίζοντας με έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2019, τονίζοντας την εθελοντική εργασία όλων των μελών για την διατήρηση των παραδόσεων της πατρίδας μας.

Μετά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας, το Α΄ Παιδικό και Εφηβικό Τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε παρουσιάζοντας χορούς της Μακεδονίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες των Γιαννιτσών: κοτόπουλα ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ & ΔΕΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, τα Ζαχαροπλαστεία CARAMELO, ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ & ΣΠΙΤΙΚΟ για την ευγενική προσφορά των προϊόντων τους.

Η εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε το μουσικό συγκρότημα ACAPELLA, “έκλεισε” με ανταλλαγές ευχών και πολύ χορό.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.