Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους δρόμους οι αγρότες σε όλη τη χώρα – Μπλόκα από το μεσημέρι στη Θεσσαλία


Αγροτικές κινητοποιήσεις, με μπλόκα σε εθνικές οδούς αλλά και συλλαλητήρια, αποφάσισαν οι αγρότες της Θεσσαλίας, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα με την συμμετοχή των Ενωτικών Ομοσπονδιών και των αγροτικών συλλόγων. 

Στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων θα είναι η Θεσσαλία όπου οι παραγωγοί από την Καρδίτσα θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Ε65, ενώ οι συνάδελφοί τους από την Λάρισα θα στήσουν μπλόκα την ίδια ώρα σε Τύρναβο, Φάρσαλα και Πλατύκαμπο. 

Παράλληλα, μπλόκα πρόκειται να στηθούν μόνο στη Μεσσήνη (σταθμός Μεσσήνης και στο Ηράκλειο Κρήτης(Πραιτώρι). Πάντως, οι παραγωγοί θα συνεχίσουν τις συνελεύσεις τις επόμενες ημέρες όπου θα φανεί κατά πόσο θα έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν και άλλοι στις κινητοποιήσεις.

Ο στόχος της Συντονιστικής Επιτροπής είναι να πραγματοποιηθεί μια πολύ δυναμική κινητοποίηση στη διεθνή έκθεση «Agrotica» στην Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες ζητούν λύσεις και ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση, θέτοντας στο επίκεντρο του διεκδικητικού τους πλαισίου το κόστος παραγωγής, τις τιμές των προϊόντων τους, τα φάρμακα, τα λιπάσματα, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τον ΕΛΓΑ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. καθε χρόνο τις ίδιες μέρες (λόγο agrotica) το έχετε ξεφτιλίσει έχετε καταντήσει ζήτουλες επιδοτούμενοι υπάλληλοι, όσοι έχετε τα κότσια συνεχίστε την αγροτιά και μπραβο σας! οι υπόλοιποι θαμώνες καφενείων που ζούνε με επιδόματα και σανό απο το κάθε πολιτικάντη ψάξτε να βρείτε άλλη δουλειά σας βαρεθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι μεγάλος γκιόζης που θα πεις τους αγρότες ζητουλες πάθε εσύ ζημιά από χαλάζι και περίμενε ένα χρόνο να πληρωθείς και τα λέμε ασχετε ανεγκεφαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπλοκο να κανετε οταν μαζευετε τα βαμβακια.τωρα ο κοσμος θελει να πηγαινει στις δουλειες του.ε βεβαια οι δικες σας τελειωσανε και για χαβαλε να κλεισουμε και κανενα δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλείστε τα πάντα αντε επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλείστε τα σύνορα της Ελλάδας ,και προστατεύσετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας που σε λίγο καιρό θα είναι δούλοι,θα τους σφάζουν στο γόνατα ,και αφήστε τα βαμβακια,εδώ προέχει η ζωή και η ταυτότητα η πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.