Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Πέλλας - Ημαθίας και Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας



Συνεργασία για τη βελτίωση και ασφάλεια του οδικού δικτύου 

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνου Καλαïτζίδη και του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας κ. Πέτρου Περδικάτση. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα βελτίωσης των προδιαγραφών και ενίσχυσης της ασφάλειας κυκλοφορίας του οδικού δικτύου που διέρχεται από τις δύο Περιφερειακές Ενότητες εξυπηρετώντας τους πολίτες, επιχειρήσεις αλλά και επισκέπτες της περιοχής. Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της «κάθετης» διασύνδεσης από την Πέλλα προς την Εγνατία Οδό το οποίο αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ο κ. Τζαμτζής παρακολουθεί επισταμένα τις διαδικασίες ωρίμανσης και χρηματοδότησης των σχετικών υποέργων, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες. 

Η συνεργασία μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων Πέλλας και Ημαθίας αναμένεται να συνεχιστεί και σε άλλους τομείς κοινού ενδιαφέροντος. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.