Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Γιαννιτσά η Γ.Γ. Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης & Ειδικής Αγωγής του Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων - Συναντήσεις με Δήμαρχο Πέλλας και φορείς εκπαιδευτικούς


Τα Γιαννιτσά επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα η Γενική Γραμματέας Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης & Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων,  Σίσσυ Αναστασία Γκίκα, προσκεκλημένη των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών και των δύο βαθμίδων, σε εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο.


Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, Ηλία Διαμαντόπουλος, στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «η κυρία Γκίκα συζήτησε με τους προέδρους (Giannis Soukiouroglou και Ηλίας Διαμαντόπουλος) και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Β ΕΛΜΕ Πέλλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, με Αιρετούς εκπροσώπους των δύο βαθμίδων ( Περικλής Βασιλειάδης και Ηλίας Διαμαντόπουλος) καθώς και με το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κύριο Θωμά Μπαχαράκη για τα φλέγοντα ζητήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και των σχολικών μονάδων.»


Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, όπου συζητήθηκαν τα θέματα του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής καθώς και η ανάγκη επαναλειτουργίας του ΚΠΕ Γιαννιτσών.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.