Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιλέγουμε τον πιο κατάλληλο τρόπο διαφήμισης της επιχείρησής μας


Η ανάπτυξη του ψηφιακού marketing στις δύο προηγούμενες δεκαετίες άλλαξε τον τρόπο που brands και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να διαφημιστούν. Σε έναν κόσμο που όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για τις αγορές τους, οι ψηφιακές διαφημίσεις Google AdWords κρίνονται απαραίτητες και γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές.
Ποιες είναι οι πιο γνωστές μέθοδοι ψηφιακής διαφήμισης όμως, και σε ποια από αυτές αξίζει να επενδύσω μέσω του Digital Marketing Agency ThinkTank;
Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση δεν είναι τόσο εύκολη ούτε προφανής. Πρώτα πρέπει να δούμε τις επιλογές που έχει μία επιχείρηση στον τομέα του ψηφιακού marketing.

- Search Engine Optimization (SEO)

Η πρώτη και πιο θεμιτή επιλογή ψηφιακού marketing είναι το λεγόμενο SEO, δηλαδή Search Engine Optimization, που είναι στην ουσία η διαδικασία που ακολουθούν οι προγραμματιστές ιστοσελίδων για να κάνουν ορατό το περιεχόμενο της ιστοσελίδας στις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο, η ιστοσελίδα εμφανίζεται στα αρχικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μακροπρόθεσμα, αυτός είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ψηφιακού marketing καθώς οι εμφανίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών είναι δωρεάν.

- Search Engine Marketing (SEM)

Για άμεσα αποτελέσματα ως προς την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, υπάρχει η επιλογή του Search Engine Marketing. Μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες που υποστηρίζουν αυτή τη μορφή marketing είναι οι διαφημίσεις Google Adwords. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, επιτρέπει την εμφάνιση χορηγούμενων αποτελεσμάτων αναζήτησης στην Google και σε όλο το συνεργαζόμενο δίκτυο με αυτή (Youtube, Google maps, Gmail κ.α.). Επιλέγοντας τον κατάλληλο προϋπολογισμό για την επιχείρησή σας μπορείτε να εμφανίζεστε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή της ιστοσελίδας σας.

- Social Media Marketing

Τα τελευταία χρόνια τα social media (Facebook, Instagram, Twitter) απολαμβάνουν ραγδαίες αυξήσεις στον αριθμό των χρηστών τους. Με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργηθεί μια τεράστια δεξαμενή ανθρώπων και δικτύων που ευνοεί την χρήση ψηφιακού marketing. Με την Digital Marketing Agency ThinkTank η παρουσία μιας επιχείρησης στα social media επιτρέπει, πέρα από την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, αλληλεπίδραση με τους υποψήφιους πελάτες, επιτρέποντας στην επιχείρηση να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στην διαδικασία του marketing. Μία επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να διατηρεί παρουσία σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα δωρεάν καθώς και να διαφημιστεί με χορηγούμενες δημοσιεύσεις σε αυτά.
Γνωρίζοντας λοιπόν κάποια βασικά χαρακτηριστικά τόσο για το Search Engine Optimization ή αλλιώς SEO όσο και για τις διαφημίσεις Google Adwords, αλλά και το Social Media Marketing, η Digital Marketing Agency ThinkTank μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε το καταλληλότερο για εμάς μέσο προώθησης της επιχείρησής μας ή ακόμη και να προχωρήσουμε σε συνδυασμό όλων των παραπάνω μεθόδων ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερη αναγνωρισιμότητα και κατ’ επέκταση μεγαλύτερα κέρδη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.