Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω χαμηλής ορατότητας


Προβλήματα σημειώνονται στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω χαμηλής ορατότητας. Συγκεκριμένα πτήση από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη δεν έχει αναχωρήσει, καθώς εξαιτίας της χαμηλή ορατότητα που δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα στο αεροδρόμιο δημιουργούνται ζητήματα στην προσγείωση των αεροσκαφών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου «Μακεδονία», Γιάννης Παπάζογλου, δήλωσε πως «η πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη που ήταν να αφιχθεί στις 8:00 στο αεροδρόμιο Μακεδονία, δεν έχει ακόμα αναχωρήσει από την Αθήνα, ενώ αναμένεται, όπως μας ενημέρωσε η αεροπορική εταιρεία, με καθυστέρηση δυο ωρών να αναχωρήσει, εάν βέβαια το επιτρέψει ο καιρός».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του αεροδρομίου της ΕΜΥ, η ορατότητα δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα στο αεροδρόμιο αυτή την ώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να εκτονωθεί σταδιακά μετά τις 10:00 το πρωί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.