Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κι άλλο κρούσμα καμένου σε κάδο απορριμμάτων στα Γιαννιτσά! (φωτο)



Τελικά δεν ήταν το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο κρούσμα καμένου κάδου απορριμμάτων στα Γιαννιτσά, όπως δημοσιεύσαμε σε χθεσινή ανάρτηση.

Σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά, βρέθηκαν μπροστά στο θέαμα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες: Καμένος κάδος (ότι απέμεινε από αυτόν δηλαδή) σκουπιδιών και όχι ανακύκλωσης αυτή τη φορά, στην οδό Καραπατάκη (δίπλα στην πρώην ταβέρνα του «Μπάρμπα Γιάννη»).

Μετά την Αριδαία φαίνεται ότι και στα Γιαννιτσά παίρνει διαστάσεις το φαινόμενο καμένων κάδων απορριμμάτων, αφού φαίνεται ότι άγνωστοι με αυτή την «αρρωστημένη», παραβατική συμπεριφορά, τους καίνε προκαλώντας οικονομική ζημιά στη Δημοτική Αρχή αλλά και ότι άλλο συνεπάγεται από την πράξη αυτή.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια καταστροφής, γνωρίζουμε όμως ότι το θέμα απασχολεί την υπηρεσία, την Δημοτική Αρχή Πέλλας και τους πολίτες. Πρέπει όμως, να απασχολήσει και τις αρμόδιες Αρχές.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Άρα τα συνεργεία του δήμου έχουν να περάσουν από εκεί πάνω από μήνα γιατί τόσο έχει ο κάδος που έχει κάει...στο σημείο...λοιπόν δήμαρχε άσε τους σχολιασμούς περί αθλητικών και επικεντρωσου στα προβλήματα του δήμου...μάλιστα στο ίδιο σημείο υπάρχει ένα στενό που βγαίνει η οδός πάροδος Σκρα η οποία έχει διαλυθεί η πλακόστρωτη ,, και αν δεν παρέμβει κάποιος θα ξηλωθούν όλες οι πλάκες...άντε σταμκο πες στους συμβούλους σου να ξυπνήσουν αφενός και αφετέρου τα συνεργεία που ενεργούν συνεχώς στην πόλη να καταγραφουν προβλήματα και να τα αναφέρουν ώστε να έχεις εικόνα και να αντιμετωπίζεις αυτά άμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.