Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παπάς στη Λάρισα ξυλοκόπησε γυναίκα γιατί πήρε δεύτερο... αντίδωρο


Μια καταγγελία στη Λάρισα έχει ξεσηκώσει σάλο. Εφημέριος ναού καταγγέλλεται ότι χειροδίκησε κατά πιστής γιατί... πήρε δεύτερο αντίδωρο.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό που αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», έλαβε χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ιερέας και επίτροπος με την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας – κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν – λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος όχι μόνο έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.

Ο 48χρονος εφημέριος θα κληθεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας για να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες που τον θέλουν να χαστουκίζει την 60χρονη γυναίκα, να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στον τοίχο έξω από το προσκηνυτάρι, να τις αρπάζει τα αντίδωρα και να τα πετά κάτω!

Η πιστή όπως αναφέρει το onlarissa.gr μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να υπάρξει και ιατρική γνωμάτευση για το συμβάν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.