Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Παρασκευή η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας για το νέο έτος

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00 μ.μ., στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (Πνευματικό Κέντρο -Βόρεια πτέρυγα), θα συνέλθει σε  τακτική συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., με τα παρακάτω θέματα της  Ημερησίας Διάταξης: 

1. Απόφαση κατακύρωσης αποτελέσματος οριστικού αναδόχου σύμφωνα με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Υλοποίηση της πράξης ENPOL-EE του προγράμματος INTERREG – IPA CBC CCI 2014 TC 16 I5CB 009 ΥΠ.2 – Διοργάνωση εκδηλώσεων για την ενεργειακή αποδοτικότητα.»
2. Απόφαση ορισμού επιτροπής διενέργειας /αξιολόγησης προσφορών,  διαγωνισμών για το έτος 2020.
3. Απόφαση ορισμούς επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων για το έτος 2020.
4. Απόφαση ορισμού επιτροπής παραλαβής παρακολούθησης και παραλαβής  προμηθειών για το έτος 2020. 
5. Απόφαση ορισμού επιτροπής παρακολούθησης καλής εκτέλεσης και παραλαβής υπηρεσιών  για το έτος 2020.
6. Απόφαση ορισμού επιτροπής αξιολόγησης για την πρόσληψη προσωπικού 2020.
7. Απόφαση μεταβίβασης οχημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π στο Δήμο Πέλλας.
8. Απόφαση ανάθεσης σε νομικό η παροχή νομικών συμβουλών για το έτος 2020 καθώς και η  εξουσιοδότηση εκπροσώπησης σε δικαστήρια. 
9. Διάφορα θέματα-αιτήσεις. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…