Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαγράφεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της ΝΔ!


Την διαγραφή του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη από την κοινοβουλευτική της ομάδας στο ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε η κυβέρνηση. 
Με απόφαση Μητσοτάκη η διαγραφή του κ. Ζαγοράκη. Αλλάζει ο νόμος έτσι ώστε να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές όπως αυτή σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Την διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ΝΔ ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η διαγραφή έγινε με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ανακοινώθηκε επίσης ότι αλλάζει ο νόμος για να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές για αδικήματα όπως αυτά που κατηγορούνται ΠΑΟΚ και Ξάνθη έτσι ώστε να μην  επιβάλλονται ποινές όπως αυτή που πήρε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πιο αναλυτικά ο κ. Πέτσας είπε:
«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη. Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται  άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης».

Ολόκληρη η δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη:
«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.
Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:
Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.
Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.
Θ. Ζαγοράκης».
.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ενώ όσο ήταν στην νδ είχε τεράστια προσφορά για την Ελλάδα αλλά έπρεπε να χάσει και την έδρα του και όχι να πληρώνεται και να κάνει τον μάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΔΑΓΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ

      Διαγραφή
  2. ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ;
    .... εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ .....
    ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ;
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ....., ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΚΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠ@@@@ΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΛΕΓΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΕΛΕΩ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ...-ΑΚΗ , ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ Κ.Λ.Π
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΧΑΣΜΟ. ΜΗ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΘΑΡΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γευτείτε Κούλη και Ν.Δ λες και δεν τους γνωρίζαμε τόσα χρόνια.Α παραλίγο να ξεχνούσα η Μακεδονία είνσι μία και Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε μας ρε Ζαγοράκη τιποτενιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΟΚ θρησκεία Μακεδονία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μακεδονία είναι Ελληνική για να πληρώνει φόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.