Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την καθαριότητα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Πέλλας

«Πρόσκληση για την ανάθεση του έργου της καθαριότητας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω παγίου κατ` αποκοπή χορηγήματος για Α΄ εξάμηνο του 2020».

ΣΧΕΤ.: Η αρ. 28/23-12-2019 (ΑΔΑ :ΨΖΘΩ7ΛΛ-ΗΗΑ) Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

- Εχοντας υπόψη την ανωτέρω σχετική απόφαση, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας προτίθεται να αναθέσει το έργο καθαριότητας της , μέσω πάγιου κατ’ αποκοπή χορηγήματος με προϋπολογισμό 500 ευρώ μηνιαίως σύμφωνα με τις οριζόμενες στον συνημμένο πίνακα προδιαγραφές.
- Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας το αργότερο μέχρι τις 17-01-2020 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.
- Κριτήριο επιλογής αναδόχου είναι η χαμηλότερη τιμή .Ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές που αποκλίνουν σημαντικά από τις υπόλοιπες ή από τον προϋπολογισμό , η υπηρεσία έχει το δικαίωμα να τις απορρίψει προς διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και της τήρησης της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
- Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων στις απαιτήσεις καθαριότητας οι οποίες τίθενται στην ενότητα Α.1 του συνημμένου πίνακα προδιαγραφών (εργασίες καθαρισμού, συχνότητα καθαρισμού κλπ.) στις οποίες απαιτείται ο ανάδοχος του έργου της καθαριότητας να ανταποκρίνεται ακριβώς, ειδάλλως δεν θα βεβαιώνεται η καλή εκτέλεση του έργου και η σύμβαση με τον ανάδοχο θα λύεται.

Μ .Ε. Π.
Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΕΛΕΝΗ Α. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ Α .ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα πάρουν καθαρίστρια μόνο για μισό όροφο;Και γιατί δεν κάνουν διαγωνισμό για όλο το κτίριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…