Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την καθαριότητα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Πέλλας


«Πρόσκληση για την ανάθεση του έργου της καθαριότητας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω παγίου κατ` αποκοπή χορηγήματος για Α΄ εξάμηνο του 2020».

ΣΧΕΤ.: Η αρ. 28/23-12-2019 (ΑΔΑ :ΨΖΘΩ7ΛΛ-ΗΗΑ) Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

- Εχοντας υπόψη την ανωτέρω σχετική απόφαση, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας προτίθεται να αναθέσει το έργο καθαριότητας της , μέσω πάγιου κατ’ αποκοπή χορηγήματος με προϋπολογισμό 500 ευρώ μηνιαίως σύμφωνα με τις οριζόμενες στον συνημμένο πίνακα προδιαγραφές.
- Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας το αργότερο μέχρι τις 17-01-2020 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.
- Κριτήριο επιλογής αναδόχου είναι η χαμηλότερη τιμή .Ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές που αποκλίνουν σημαντικά από τις υπόλοιπες ή από τον προϋπολογισμό , η υπηρεσία έχει το δικαίωμα να τις απορρίψει προς διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και της τήρησης της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
- Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων στις απαιτήσεις καθαριότητας οι οποίες τίθενται στην ενότητα Α.1 του συνημμένου πίνακα προδιαγραφών (εργασίες καθαρισμού, συχνότητα καθαρισμού κλπ.) στις οποίες απαιτείται ο ανάδοχος του έργου της καθαριότητας να ανταποκρίνεται ακριβώς, ειδάλλως δεν θα βεβαιώνεται η καλή εκτέλεση του έργου και η σύμβαση με τον ανάδοχο θα λύεται.

Μ .Ε. Π.
Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΕΛΕΝΗ Α. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ Α .ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα πάρουν καθαρίστρια μόνο για μισό όροφο;Και γιατί δεν κάνουν διαγωνισμό για όλο το κτίριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.