Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ


Το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι εννιά επιβαίνοντες μεταξύ αυτών και η κόρη του.  
Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, στο οποίο αποτυπώνεται η πορεία του ελικοπτέρου που συνετρίβη σε βουνό της Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια οδηγώντας στον θάνατο τον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιντ, τη 13χρονη κόρη του και ακόμα επτά άτομα. Για πάνω από τέσσερα λεπτά φαίνεται η πορεία του ελικοπτέρου, ενώ γίνεται αντιληπτή και η δυσκολία του πιλότου λόγω της ομίχλης, ο οποίος φαίνεται αρκετά αποπροσανατολισμένος κάνοντας έξι κύκλους (στο 0:10 του video). Στο βίντεο ακούγεται και ο διάλογος με τον πύργο ελέγχου από όπου γίνονται συστάσεις στον πιλότο ότι “πετάς πολύ χαμηλά”, χωρίς βέβαια ο ίδιος να εκπέμψει SOS, μέχρι η επικοινωνία τους να κοπεί και το ελικόπτερο να χαθεί από το ραντάρ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.