Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άδωνις Γεωργιάδης από την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πέλλας στα Γιαννιτσά: «Ούτε θα έχουμε θερμό επεισόδιο, ούτε πόλεμο με την Τουρκία" (βίντεο)


Με επίσημο καλεσμένο τον υπουργό Ανάπτυξης και Αντιπροέδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Πέλλας στο ξενοδοχείο "PELLA HOTEL" στα Γιαννιτσά. 

Στην κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δ. Σταμενίτης και Β. Βασιλείαδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, οι δήμαρχοι Πέλλας Γ. Στάμκος και Αλμωπίας Χ. Μπάτσης, μέλη και φίλοι του κόμματος.    

Τον υπουργό προλόγισε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόσης Ουραηλίδης.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές Σταμενίτης και Βασιλείάδης, ενώ ο υπουργός που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, μεταξύ άλλων, αφού άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε για το μεταναστευτικό: « Ήδη ξεκίνησαν επιτέλους αυτή την εβδομάδα οι πρώτες απελάσεις και η Τουρκία τους δέχθηκε όλους πίσω. Αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν στέλναμε τόσα χρόνια και όχι η Τουρκία δεν έπαιρνε, για να τα λέμε όλα". 
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική είπε: «Ούτε θα έχουμε θερμό επεισόδιο, ούτε θα έχουμε πόλεμο, ούτε τίποτα απ΄όλα αυτά»  
Καταλήγοντας ο υπουργός ευχήθηκε σε όλους υγεία μακροημέρευση και όλα θα πάνε καλά. 

kopipiad
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΔΕΒ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΠΑ - ΞΕΙΠΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η΄ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Η΄ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑ ΚΑΜΙΑ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ;
    ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΒΑΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΔΗ;
    AS ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πάει ο αλέξης να πολεμήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα ! Χα! πρεπει να νιωθετε πολυ περηφανοι εσεις εκει στην Ν.Δ. με Υπουργους τετοιου επιπεδου ! Γενικα ολό το συνοθυλευμα υψηλου επιπεδου! Αλοιμονο τι φτουραει ο Αλεξης μπροστα σας ; Τετοιες πεφωτισμενες προσωπικοτητες,τοσο υψηλη αναλαμπη ! αφου πανω απο το ξενοδοχειο Πελλα ενα φωτοστεφανο υψωνονταν ,νομιζες απο μακρυα οτι ειναι το αστρο της Βηθλεεμ !

      Διαγραφή
  3. Γραφικότητες. Το πιο ήπιο που μπορεί να πει κάποιος για αυτόν τον κωλοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δώστε κάνα εμπάργκο στους αγρότες ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΊΣΩ ΔΕΝ ΠΉΓΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΆΔΕΜΑ; ΦΤΆΝΕΙ ΆΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΜΑΣΟΥΛΆΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί κύριε της διανόησης να είναι όλοι της ανωτέρας υποστάθμης όπως λόγου σου.

      Διαγραφή
  6. μαζί με τον γιάνη με ένα ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην καθυστερητε! τωρα που ηρθε ο Αδωνις ,θα καταργησει την Συμφωνια των Πρεσπων, και μετα να οργανωσουμε και συλλαλητηριο για την Κων\πολη και την Αγια Σοφια ! τωρα ομως πριν αρχισουμς τηις δουλειες στα χωραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λόγια αντιπροέδρου και υπουργού της κυβερνησης της χώρας!!!Εσείς από κάτω τι καινούργιο ακούσατε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολο οι ιδιες και ιδιες φατσες. Σαν περιφερομενος θιασος ειναι αυτες οι εκδηλωσεις. Χθες ο Σταμενιτης, σημερα η ΝΟΔΕ με τον Αδωνη, αυριο ο Λακης και μεθαυριο ο Μπαρμπαγιωργης. Αντε και του χρονου βρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωκράτη οι καρασμανικοι υπερηφανεύονται Χα Χα χα χα, ότι ο μπαρμπαγιωργης έκοψε πριν 2 βδομάδες την πίτα του γραφειου του μονο με τους συνεργάτες του και με με κανένα άλλο, χωρίς φωτογραφίες, οπως λένε σεμνά και ταπεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αληθεύει ότι είχε είσοδο 7 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,, ΕΡΩΤΩ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.