Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δ. Μπίνου, Γ. Τσιμτσιρίδης, Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Αλμωπίας


Απ΄ ότι φαίνεται οι μετακινήσεις προσώπων δεν συμβαίνουν μόνο στα  κόμματα αλλά και στις δημοτικές παρατάξεις. Ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας -επί θητείας Δημήτρη Μπίνου- Γιώργος Τσιμτσιρίδης προσλήφθηκε ως Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Αλμωπίας, με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση

Η σχετική απόφαση αναφέρει:
"Προσλαμβάνουμε τον κο Τσιμτσιρίδη Γεώργιο του Νικολάου , απόφοιτο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σαν Ειδικό Συνεργάτη στο Δήμο μας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007. Στον παραπάνω ανατίθεται η σχεδίαση, εισήγηση και μέριμνα για την εφαρμογή επιτελικών πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους. Η εισήγηση, σχεδίαση και διεξαγωγή κοινωνικών ερευνών για την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών και ό,τι άλλο σχετικό του ανατεθεί. 

Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου: 
στον ΚΑ 00.6031.0001 «Τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών» ποσού 16.371,15 € και για εργοδοτικές εισφορές στον ΚΑ  00.6053.0000 € «Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων» ποσού 8.542,64 €, για το οικονομικό έτος 2019.
Για τα επόμενα έτη θα προκληθεί δαπάνη στον ΚΑ 00.6031.0001 ποσού 76.092,00 € και για ασφαλιστικές εισφορές στον Κ.Α. 00.6053.0000 ποσού 26.649,00 €, για κάθε οικονομικό έτος
Η παραπάνω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τα πάσης φύσεως τακτικά έσοδα του Δήμου.
Η απόφαση αυτή να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης – Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Πέλλας , για έλεγχο και να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως." 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αχ αυτά κατέστρεψαν την Ελλάδα σον και καλά πρέπει να δώσουμε μισθούς αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.