Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Επιμελητήριο Πέλλας ο Διονύσης Σταμενίτης (φωτο)



«Συνάντηση για τα προβλήματα των καταστηματαρχών και εμπόρων».
Στη συνάντηση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας στο Επιμελητήριο Πέλλας παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Προέδρους και τα μέλη των Εμπορικών Συλλόγων.
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, τα μέλη των εμπορικών συλλόγων έθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και τα οποία σχετίζονται με την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, η οποία παρουσίασε σημαντική μείωση κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης αλλά και με τις νέες μεθόδους πραγματοποίησης αγορών που έχουν υιοθετηθεί (ηλεκτρονικές παραγγελίες κτλ.). Παράλληλα, συζητήθηκαν και θέματα φορολόγησης και ασφαλιστικών εισφορών που ταλαιπώρησαν αρκετά τον εμπορικό κόσμο τα προηγούμενα χρόνια. 
Από την πλευρά του ο Βουλευτής στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με στόχο την ανασυγκρότηση της οικονομίας μέσω των δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά και την αποκατάσταση των αδικιών που συντελέστηκαν τα χρόνια της κρίσης, γεγονός που θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών και θα τονώσει την αγορά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα θετικά αποτελέσματα που θα έχουν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για μείωση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα αλλά και στους ελεύθερους επαγγελματίες.
Τέλος, ο Διονύσης Σταμενίτης ενημέρωσε τους εμπόρους και καταστηματάρχες ότι θα προωθήσει στους αρμόδιους Υπουργούς όλα τα θέματα που τους απασχολούν, και σε συνεργασία τόσο με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ελμανόγλου όσο και με τα υπόλοιπα μέλη, θα εργαστεί προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα μέσα από νομοθετικές πρωτοβουλίες. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μόνο σας πληρώνουμε κάθε χρόνο σε τι μας εξηπηρετειτε ούτε εσείς δεν γνωρίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε πως κάνει προσπάθεια ο βουλευτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.