Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Ντου» οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη (φωτο)



«Ντου» στα γραφεία του βουλευτή και γενικού γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, οι οπαδοί του Δικεφάλου πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.
Την ώρα του συμβάντος στο πολιτικό γραφείο δεν βρισκόταν κανείς.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε 20 προσαγωγές.
Την ίδια ώρα έξι άτομα πραγματοποίησαν παρέμβαση και στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη. Φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

47 comments:

  1. Kai sta giannitsa ton nou sas douleytes tis plakas kai oi 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΕΙΛΙΑΔΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ....ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε γλύτωσαν από υποβιβασμό ρε γίδ. Τι άλλο θες; Ο σερβιτόρος ανιψιός του Ιβάν ξαφνικά βρήκε 20 εκ. ευρώ και αγόρασε τη Ξάνθη. Και μετά λεει αγώνας ΠΑΟΚ -Ξάνθη. Ποιος φταίει;

      Διαγραφή
    2. ρε μοσχ ποίον γλύτωσαν απο υποβιβασμό εμάς που 2 ήμερες μετα φάνηκε ότι η επιτροπή ήταν μουφα η μελλοντικά το γαύρο που δικάζετε για τα στημένα

      Διαγραφή
    3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΓΙΔ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ. ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Π. Α .Ο .ΚΑΙ Κ .ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30 χρόνια ψιφιζω νέα Δημοκρατία τώρα πλέων δυνατά ΣΥΡΙΖΑ για να βάλετε μυαλό.παοκ τρόπος ζωής αιτία θανατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΤΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΣ ΠΕΛΛΑΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ Ε ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα φάτε καλα μουγκοί βουλευταδες φοβούνται να πάρουν θέση μην στεναχωρήσουν οχι τον κουλη αλλα τον μαρινακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά και εγώ παοακτσης είμαι αλλά όχι τόσο αρρώστια ψυχραιμία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθε η ώρα αδέρφια να δείξουμε στους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών και στους νομοθέτες τους, οι οποίοι ψηφίζουν μια ρύθμιση η οποία ετοιμάστηκε μόλις σε "μια μέρα", ποια είναι η λαϊκή μας δύναμη, η συλλογική μας ισχύς και η ιστορική μας περηφάνια η οποία μας κράτησε όρθιους όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ περισσότερα από μια ομάδα. Αύριο όλοι στο συλλαλητήριο. Να μη λείψει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ είναι ανώνυμη εταιρία βλαξ,τίποτα παραπάνω τιποτα παρακάτω.Αν θέλεις να εκπροσωπείς κάποια ιστορία να πας να γραφτείς σε σύλλογο να κρατήσεις ζωντανή την παράδοση.

      Διαγραφή
    2. Εσείς μέχρι και για τον Γαλακτερό κάνατε συλλαλητήριο! Γκιουμια ε γκιουμια!

      Διαγραφή
    3. ενώ εσεις παρθένες σε οίκο ανοχής ολυμπιακαρηδες

      Διαγραφή
    4. O ΠΑΟΚ αθυρόστομε προπέτη σχολιαστή της 12:19μμ είναι ο Πανθεσαλλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών. Αυτός και τίποτε άλλο. Δεν υπερασπιζόμαστε μια ΠΑΕ όπως θα επιθυμούσες εσύ και οι υπόλοιποι συνοδοιπόροι σου, που δεν έχουν ιδέα από συλλογικότητες οποιουδήποτε είδους, γιατί το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κάθεστε στον καναπέ σας και να αυτοικανοποιήστε παίζοντας pro στην καλύτερη!

      Διαγραφή
    5. Δεν είσαι συλλογικότητα,όχλος εισαι,μια ανθρώπινη μάζα χωρίς βούληση.Δεν υπερασπίζεσαι απλά μια ΠΑΕ αλλά μια ανώνυμη εταιρία, καταλαβαίνεις τι θα πει αυτό;Ναι θα κάτσω στον καναπέ μου δεν θα μπω στον όχλο σας δεν θα σκοτωθώ όπως ξανά είπα για μια Α.Ε. και θα γελάω με όλη μου την ψυχή με την κατάντια σας.Και για να το τελειώνουμε δεν με νοιάζει καθόλου αν θα πέσεις αν θα μείνεις αν θα κλείσεις ειναι εταιρία ας φρόντιζε να είναι υγιής να μην πάθαινε κάτι.

      Διαγραφή
  9. Δεν αφήνετε ρε τα καραγκιοζλίκια;
    Πριν από λίγα χρόνια ο Ηρακλής ομάδα της Θεσσαλονίκης έπεσε από την Α εθνική με ψήφους και του ΠΑΟΚ γιατί ήταν παράτυπος λέει( λόγω οφειλών κτλ).Με τις ίδιες παρατυπίες ο Παναθηναικός συνεχίζει σήμερα στην Α εθνική με τις ευλογίες σας...Τα λαμόγια είναι λαμόγια ακόμη και αν κρύβονται πίσω από μια ομάδα με ιστορία είτε του ΠΑΟΚ είτε του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.Αι σιχτιρ μας πρήξατε όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Siga re flwre sta priksame kiolas kompleksikia gria

      Διαγραφή
    2. Alhtes prodotes politikoi mono paok

      Διαγραφή
    3. 10 Α.Μ.Φ ΑΛΛΑΞΕΣ ΡΕ ΓΡΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

      Διαγραφή
    4. Αμα εισαι μικρη ομαδα , αυτα τραβας.

      Διαγραφή
  10. Δυστυχώς τους έσωσαν.δυστυχως χειρότεροι οπαδοί.θελαν στο Μιλίτο τα παιχνίδια οι εξηχνιαστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το2018 το κλέψανε και φέτος έχουν τον ίδιο σκοπό αν περάσει ο ΠΑΟΚ δεν ξαναβλεπει τα επομενα20χρονια πρωτάθλημα εγρήγορση τωρα κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και σας έσωσαν και αντιδράτε.... Πόσο βρώμικη ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο προβατο εισαι.....

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ, ΕΝΩ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΛΗ.

      Διαγραφή
    3. δεν θέλουμε την βοήθεια κανενός κουλη αν είναι να πέσουμε, άλλα πρώτα μια δίκαιη δίκη οχι επιτροπές του γαύρου

      Διαγραφή
  13. Άντε ρε αδέλφια όλοι μαζί απέναντι στον πρεζεμπορα που μας κυβερνά πίσω από τον κουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε αδερφια,να χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο,εμπρός αδέρφια να πάρουμε τα όπλα για την Α.Ε ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ξεσηκωθειτε αδέρφια να γεμίσουμε το πορτοφόλι του προεδρου.Ελατε μωρέ αδέρφια επιτέλους να κάνουμε ολοι μαζί μπεεεε γιατί είμαστε πρόβατα.15000 χρόνια μνημόνια στο μικρό ελλαδισταν.

      Διαγραφή
  14. Παοκ αιτια εμφυλιου πολεμου.
    Καντε οτι με εμας οτι θελετε πολιτικοι,κατω τα χερια απο τον ΠΑΟΚ.
    ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.
    οσο υπαρχει Ελληνας υπαρχει και ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πίνεις ρε μεγάλε; Μπύρα μπαουγκ;

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ απόγονο του στόλου

      Διαγραφή
  15. Το καλοκαίρι θα έρθει τροπολογία στη Βουλή που θα δίνει για όσα χρόνια κυβερνά το δίδυμο Μητσοτάκης- Μαρινάκης το ντάμπλ στον Ολυμπιακό άνευ αγώνων, ο οποίος θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη, ( όπως δηλαδή και στο μπάσκετ). Οι λοιπές ομάδες θα παίζουν στο πρωτάθλημα για την έξοδό τους στο βαλκανικό κύπελο. ΟΛΥ-ΟΛΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ομάδα - ομαδάρά μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πω πω η μαλακια είναι ανίκητη τελικά...και η τύφλωση αναπόφευκτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχαχαχαχ "αιτία εμφυλίου πολέμου" ρε τι νομίζετε οτι η κοινωνία ασχολείται με τα οπαδικά; Μια μικρή μερίδα είστε που το παίζετε νταήδες όταν είστε μαζεμένοι. Που ήσασταν όταν ξεπουλήθηκε το όνομα Μακεδονία; Αλλά ξέχασα, σας κοίμησαν με το πρωτάθλημα που σας δώσανε. Είναι άκρως επικίνδυνο να συγχέετε όρους όπως Μακεδονία - Θεσσαλονίκη και Πάοκ. Από που και ως που ο Πάοκ εκπροσωπεί τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη. Ξεκολλήστε με τα οπαδικά γυαλιά. Για σας άνοιξαν Κυριακή οι τράπεζες, για σας άλλαξε ο νόμος μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Θα κουβαλάτε μια ζωή τη ρετσινιά.
    Άντε πάω να ανάψω κανένα τσιγάρο. Άκουσα δεν έχει πρόστιμο, το πολύ πολύ θα έχει αφαίρεση 5-10 τσιγάρα από το πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giati re axrhste h makedonia mono stoys PAOKTSHDES anhkei..?? den yparxoun areianoi kai gries?? h monos laos pou ekane sygkentrwsh gia to makedoniko htan oi PAOKTSHDES.

      Διαγραφή
    2. 12.06 διάβασε το σχόλιο ρε πριν γράψεις την άρνηση σου τι έχετε πάθει όλοι οπαδικα σκ..τα έχετε στα μάτια σας;

      Διαγραφή
    3. mia xara to diabasa 3:30 esy phgaine kai bale gualia. blaks e blaks

      Διαγραφή
    4. 8.17 σόρρυ ρε φίλε ειλικρινά,απλά έχεις σκοτώσει την ελληνική γλώσσα...

      Διαγραφή
  18. Ο ΠΑΟΚ έχει ρίζες προσφυγικές. Ο Σαββίδης δεν είναι Ρώσος όπως τον αποκαλεί ο Ολυμπιακός, αλλά Έλληνας Πόντιος που προσφέρει πολλά στον ποντιακό ελληνισμό και σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα επενδύει στην Μακεδονία προσφέροντας εργασία σε χιλιάδες Έλληνες. Στο ποδόσφαιρο κατάφερε να αναστηλώσει το γόητρο των ομάδων της Μακεδονίας που ήταν κλωτσοσκουφι των μεγάλων ομάδων της Αττικής. Για τους παραπάνω λόγους ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ είναι σύμβολα, αγώνα. Το θέμα δεν είναι απλά οπαδικο γι αυτό μην το υποτιμήσουν οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας. Αγγίζει το θυμικο των Ποντίων και των Μακεδόνων. Το διχασμό τον δημιούργησε η καρικατούρα ο Αυγενακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αγώνας μας δεν είναι στενα ποντιακός, δεν είναι μακεδονικός, δεν είναι αντιΑθηναϊκός και αντιΠαλαιοΕλλαδικός, δεν είναι ένας αγώνας υπεράσπισης ενός ολιγάρχη αντίστοιχου του Μαρινάκη ο οποίος ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, δεν επένδυσε στον ΠΑΟΚ γιατί είναι Πόντιος, επένδυσε για να χτίσει το στρατό του, ώστε να υπερασπίσει τα πολυποίκιλα συμφέροντα του. Η μάχη που έχουμε μπροστά μας, είναι μάχη εξέγερσης, απέναντι σε ένα μονοπολικό σύστημα εξουσίας, το οποίο επεκτείνει την αυθαιρεσία του σε όλα τα πεδία (εννοώ και το ποδοσφαιρικό, μετά το κοινωνικό και το οικονομικό) εδώ και πολλά χρόνια θεωρώντας ότι δε θα υπάρξει καμιά αντίδραση. Επειδή όμως η ταύτιση των οπαδών με την ομάδα τους (και όχι με τον μεγαλομέτοχο τους, όπως πολλοί σχολιαστές εδώ μέσα ατυχώς προσπαθούν να κάνουν, καθώς δε μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία που έχει για το άτομο η ενσωμάτωση του σε ομάδες, σε μια εποχή πλήρους ατομισμού) είναι πολύ ισχυρή, είναι η μεγάλη ευκαιρία τώρα, μετά από πολύ καιρό, να δοθεί ένα ισχυρό προειδοποιητικό μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε πλέον καμία απολυτώς αμφισβήτηση της δικαιοσύνης.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.