Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου


Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, αναμένεται να καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, ενώ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστικής Συνδρομής, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ, οι δικαιούχοι πλέον δεν μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou) καθώς έκλεισε. Από χθες η ηλεκτρονική πλατφόρμα στο taxisnet για την υποβολή αίτηση Α21 κλείνει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2019.

Την ίδια ημέρα η καταβολή

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας που θα ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες όλα τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλονται την ίδια ημέρα και θα είναι η τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.

Ως εκ τούτου, το 2020 το επίδομα παιδιού Α21, το επίδομα στέγασης (ενοικίου), το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα και το επίδομα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών θα καταβάλλονται την ίδια ημέρα, την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.

Οι ημερομηνίες πληρωμής για το 2020 του ΟΠΕΚΑ θα είναι οι εξης:

28 Φεβρουαρίου
31 Μαρτίου
30 Απριλίου
29 Μαΐου
30 Ιουνίου
31 Ιουλίου
31 Αυγούστου
30 Σεπτεμβρίου
30 Οκτωβρίου
30 Νοεμβρίου
31 Δεκεμβρίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.