Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα του ΜΣ Γαρεφείου "Κώστας Γαρέφης" για να σωθεί ο Ιστορικός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της δημιουργίας ομάδων δράσης του συλλόγου μας δημιουργήθηκε το ενδιαφέρον από ομάδα μελών του συλλόγου μας όπως και του προέδρου της Τ.Κ. Γαρεφείου να πραγματοποιηθεί συνάντηση ενδιαφερομένων κατοίκων για το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια για τον ‘’ Ιστορικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου’’.

Έπειτα από την δημιουργία ομάδας δραστηριότητας και με την προτροπή του προέδρου της Τ.Κ. Γαρεφείου , ο Μ.Σ. Γαρεφείου ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη και τους φίλους του συλλόγου , αλλά και όλους του ενδιαφερομένους συγχωριανούς της Τ.Κ. Γαρεφείου , την Τετάρτη 29 – 01 – 2020 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό κατάστημα της Τ.Κ. Γαρεφείου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, για να συζητηθεί και να αποφασιστεί ο τρόπος δράσης για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε την ομάδα και έπειτα να ανακοινωθούν οι σχετικές δράσεις που θα κάνουμε για την επίλυση του προβλήματος του Ιστορικού Ναού ‘’Κοιμήσεως της Θεοτόκου’’.

Σκοπός όλων είναι να πραγματοποιηθούν οι ανάλογες ενέργειες από όσους περισσότερους ενδιαφερομένους επιθυμούν, ώστε να δώσουμε αρχικά λύση στο πρόβλημα για να μην υπάρξει πτώση του Ιστορικού Ναού και να μην υπάρξει κάποιο δυστύχημα στον χώρο και έπειτα να δημιουργηθούν οι εργασίες για να παραμείνει ο χαρακτήρας του ιστορικού ναού αναλλοίωτος όπως έχει μείνει έως σήμερα.

Πολλοί μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα…

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Γαρεφείου
Το Δ.Σ. Μ.Σ. Γαρεφείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…