Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άμεση η κινητοποίηση της ΔΕΥΑ Πέλλας: Απομακρύνθηκε ο σκοτωμένος λύκος από το ποτάμι του Πάικου - Εντοπίστηκε και δεύτερος!


Άμεση ήταν η κινητοποίηση από την Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας για την απομάκρυνση του σκοτωμένου λύκου που, όπως αποκάλυψε η Η.Ε. karatzova.com, ήταν παρατημένος μέσα στο ποτάμι, το οποίο να σημειωθεί ότι καταλήγει στη Γραμμόσκα που περνάει δίπλα από το Νέο Μυλότοπο.

Το πτώμα του λύκου εντόπισε και φωτογράφισε αναγνώστης μας σε ποτάμι στους πρόποδες του Πάικου, κάτω από το εγκαταλελειμμένο χωριό της Κρώμνης.

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Π., επιδεικνύοντας «αυξημένα αντανακλαστικά», αμέσως μετά το δημοσίευμα, με συνεργείο της καθάρισε το συγκεκριμένο σημείο απομακρύνοντας το σκοτωμένο ζώο, ενώ όπως ενημερωθήκαμε, σε απόσταση λίγων μέτρων -αλλά έξω από το ποτάμι- εντοπίστηκε ένα δεύτερο πτώμα λύκου.

Πάντως, σύμφωνα με την υπηρεσία, το εν λόγω ποτάμι δεν έχει καμία σχέση με την υδροδότηση της πόλης των Γιαννιτσών αλλά καταλήγει στην Γραμμόσκα και ενδεχομένως κάποιοι (κυνηγοί, περιπατητές ή κτηνοτρόφοι) να πίνουν νερό μέσα από αυτό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.