Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη του Χαφτάρ στην Αθήνα (βίντεο)



Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης, ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ για συναντήσεις με την ελληνική ηγεσία πριν από την κρίσιμη Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη την Κυριακή. 

Μετά την άφιξή του, η οποία έγινε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και για λόγους ασφαλείας, ο ισχυρός άντρας της Ανατολικής Λιβύης μετέβη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για άτυπο ραντεβού με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, με τον οποίο θα συναντηθεί και επισήμως αύριο Παρασκευή στις 9.20 το πρωί στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα για την άφιξη του Λίβυου στρατάρχη ήταν ιδιαίτερα αυξημέρα. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο το πρωί, μετά την συνάντηση με τον Ελληνα ΥΠΕΞ, ο Χαλίφα Χαφτάρ θα συναντηθεί, στη μία μετά το μεσημέρι, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
kkkk






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μου αρεσει που ηταν μυστικη η συναντηση για ολους εκτος απο τα τηλεοπτ. καναλια! Μαλιστα ο ΣΚΑΙ μετεδιδε λεπτο προς λεπτο την '" μυστικη "αφιξη του Λιβυου αξιωματουχου. Ο Μητσοτακης ξερει οτι ηρθε ; Απεκλεισαν την Ελλαδα και Κυπρο απο την συνδιασκεψη του Βερολινου για το Λιβυκο,ικανοποιωντας το αιτημα του κατα τα αλλα "απομονωμενου Ερντογαν ! Τελικα ποιοι ηταν απομονωμενοι και αποκλεισμενοι μονο ο ΣΚΑΙ το γνωριζει


    ονωμενου'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να απελαθεί ο λαθροεισβολέας Χάφταρ από την Ελλάδα!!! Πώς μπήκε στη χώρα υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας;;;
    Να βγούμε και να ψήσουμε γουρουνοκεφαλές στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ ο ανθός των ΤΕΛ Αθηνών και περιχώρων θα διαδηλώνει έξω από τη Βουλή των ανυποψίαστων Ελλήνων: "Απελάστε τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, κλείστε τα σύνορα".
    Μάλλον όμως μια στάση έκανε στον πηγαιμό για το Βερολίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.