Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Σέρρες -Τα ωράρια και τα εισιτήρια


Από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ξεκινούν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα νέα δρομολόγια.

Τα νέα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα κάνουν τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Σέρρες και αντίστροφα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του νομού Σερρών.

Ειδικότερα, από 03.02.2020 και κάθε Δευτέρα ως Σάββατο, η αμαξοστοιχία 3631 θα αναχωρεί στις 07:38 το πρωί από τον Σ.Σ. Σερρών με προορισμό την Θεσσαλονίκη (με ώρα άφιξης 10:28) και ενδιάμεσους σταθμούς.

Αντίστοιχα, από 03.02.2020 και κάθε Κυριακή ως και Παρασκευή η αμαξοστοιχία 3632 θα αναχωρεί στις 18:45 το απόγευμα από τον Σ.Σ. Θεσσαλονίκης με προορισμό τον Σ.Σ. Σερρών (με ώρα άφιξης 21:41) και ενδιάμεσους σταθμούς.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, θα μπορούν να εκδώσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (WEB), από την επίσημη εφαρμογή της εταιρίας μέσω κινητού τηλεφώνου (App) και από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το απλό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Σέρρες κοστίζει 5,1 ευρώ, η τιμή του εισιτηρίου με επιστροφή είναι 8,2 ευρώ, ενώ ισχύουν εκπτώσεις για ειδικές ομάδες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.