Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καμένος κάδος στην είσοδο των Γιαννιτσών (φωτο)


Ελπίζουμε αυτό να είναι το πρώτο (;) και τελευταίο κρούσμα πυρκαγιάς σε κάδο απορριμμάτων στο δήμο Πέλλας, μέσα στα Γιαννιτσά.
Ευχόμαστε ο  συγκεκριμένος κάδος στην –κεντρικότατη- οδό Ελευθερίου Βενιζέλου νότια της πόλης των Γιαννιτσών να κάηκε από απροσεξία κάποιου δημότη που μέσα στα απορρίμματά του να υπήρχε ενδεχομένως στάχτη από σόμπα ή τζάκι και όχι εσκεμμένα από κάποιον που ήθελε να προκαλέσει πυρκαγιά.
Οι πολίτες πρέπει και οφείλουν να διαφυλάξουν τη δημοτική περιουσία, καθώς οποιαδήποτε απώλεια επιβαρύνει την ίδια την κοινωνία τόσο σε πόρους, όσο και σε υπηρεσίες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ελπίζουμε εμείς οι δημότες της Πέλλας, τα βαθουλώματα και οι τρύπες στην οδό Πλαστήρα, τα σαπισμένα ξύλα, οι καμένες λάμπες και οι φθαρμένοι στύλοι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην πόλη των Γιαννιτσών, καθώς και η αυθαιρεσία των επιχειρηματιών στην πλατεία Μάγγου με τα τραπεζοκαθίσματα και τις πλαστικές υπερβάσεις τους να είναι οι πρώτες και οι τελευταίες.
    Ευχόμαστε η συγκεκριμένη οδός και οι προαναφερθείσες πλατείες - κεντρικότατες - στην πόλη των Γιαννιτσών να παραμένουν στην άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται εδώ και χρόνια λόγω capital control και όχι λόγω αδιαφορίας, ανικανότητας, αδιαφορίας και ανοχής της δημοτικής αρχής στην ανομία.
    Η δημοτική αρχή πρέπει και οφείλει να διαφυλάττει τη δημοτική περιουσία, καθώς οποιαδήποτε ζημία δημότη από τη χρήση της περιουσίας αυτής, επιβαρύνει τον ίδιο αλλά και το δήμο λόγω αξίωσης αποζημίωσης από μέρους του, λόγω πλημμελούς συντήρησης.
    Τους μπλε κάδους τους παρέχει η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, όπως και τα απορριματοφόρα, σε αντάλλαγμα του κέρδους που αποκομίζει από την αξιοποίηση των ανακυκλώσιμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.