Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσαν και λήστεψαν Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά


Ληστεία τα ξημερώματα σε βάρος της Κάιτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, οι οποίοι έζησαν τον φόβο και τον τρόμο στα χέρια κουκουλοφόρων, σύμφωνα με το thetoc.gr. 

Η τραγουδίστρια επέστρεφε στο σπίτι της απο κέντρο που εμφανίζεται και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη Νεά Ερυθραία μπροστά απο το σπίτι, τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι. 

Εκεί βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο ακινητοποίησαν μαζί με την Καίτη Γαρμπή, τους έδεσαν και τους ζητούσαν να τους πουν που είναι τα χρήματα. 

Τελικά οι δράστες απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μας έχουν δέσει από γεννησιμιού μας και μας ληστεύουν κάθε λεπτό που περνάει. Το ότι λήστεψαν ένα ανδρόγυνο "καλλιτεχνών" στη Νέα Ερυθραία το οποίο έχει πολλάκις απασχολήσει το Σ.Δ.Ο.Ε. για τις φορολογικές παραβάσεις του ποσώς ενδιαφέρει το ελληνικό κοινό, το οποίο καθημερινά αγωνιά για το βιοπορισμό του και την ασφάλεια του. Να αναφέρετε λοιπόν από τούδε και στο εξής, τις ληστείες και τα δεσίματα όλων των κατοίκων στη χώρα μας, που υπόκεινται σε τέτοιου είδους βασανιστήρια, εξευτελισμούς και στέρηση περιουσίας και όχι μόνο αυτών οι οποίοι απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των κίτρινων φυλλάδων και γίνονται θέμα στις γελοίες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Το δικαίωμα στα δέκα δευτερόλεπτα της δημοσιότητας είναι αναφαίρετο για όλους τους κατοίκους αυτού του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρο χρήμα που επιστρέφει στην αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.