Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επείγουσα ανακοίνωση: Δοκιμαστικές εργασίες με παροχέτευση ποσότητας νερού στον χείμαρρο «Ξεροπόταμο» Έδεσσας


Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία Έδεσσας (ποταμός Εδεσσαίος)» πρόκειται να γίνει δοκιμαστική παροχέτευση νερού στον κεντρικό χείμαρρο «Ξεροπόταμο» που διέρχεται από την πόλη της Έδεσσας. 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και κατά τις ώρες 11.00π.μ. έως και 2.00μ.μ. πρόκειται να γίνει δοκιμή εργασιών, με άνοιγμα των μεταλλικών θυρών του αντίστοιχου θυροφράγματος και παροχέτευση μεγάλων ποσοτήτων νερού προς τον χείμαρρο «Ξεροπόταμο». Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μεγάλη ποσότητα νερού θα περάσει από τον χείμαρρο Ξεροπόταμο και, συνεπώς, απαγορεύεται αυστηρά η προσέγγιση της όχθης και διέλευση στο εσωτερικό του χειμάρρου λόγω υψηλού κινδύνου.

Οι δοκιμαστικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τον Ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Πέλλας ενώ αναμένεται να παραβρεθεί και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, λόγω της μεγάλης σημασίας για την πολιτική προστασία και διαφύλαξη της στεγανότητας του αστικού ιστού του συγκεκριμένου έργου.  





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Τσιμεντοποίηση Έδεσσας v.3.0. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕεεε ΑΣΧΕΤΕ το συγκεκριμένο έργο έχει φτιαχτεί αν γίνει πλημμύρα και έρθει τεράστια ποσότητα νερού να έχει να φύγει και να μην σε πνίξει εσένα . ότι έχει τσιμέντο και όχι χωμα και βότσαλα είναι στην μηδαμινή εξυπνάδας σου να το σκεφτείς .ελεος με το κάθε κουβά που πιάνει ένα πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
    2. Ίσα ρε επιστήμονα

      Διαγραφή
    3. Αν πέσω στο επίπεδο σου με νίκησε η χαζομάρα σου

      Διαγραφή
  2. Αλλη μια οικολογικη καταστροφη ετοιμαζεται.εχουν ριμαξει ολο τη φυσικη ομορφια της πολης.τσιμεντο παντου.η πολη καταντησε ενα αισχος.αλογιστη κοπη δεντρων_ κλαδεμα απο ανειδίκευτο συνεργείο.το μονο που μενει να ονομαστουμε η πολη του ΤΙΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα κάνατε τα πλακάκια στα ποτάμια και τώρα θα τα σπάσετε για να κάνετε το κυρίως έργο που είναι η διευθέτηση του νερού των ποταμών για την αντιπλημμυρικη προστασιά. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα τα κάνανε πλακάκια με τον εργολάβο και μετά ξεκινάνε το έργο

      Διαγραφή
    2. το εργο εχει γινει ρε παιδια πλακα κανετε εχει χρονια

      Διαγραφή
  4. ΜΕΡΑ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ;
    ΚΑΙ Ο JORDAN ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είτε από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή είτε από την Περιφέρεια η την Αντιπεριφέρεια οι τσιμεντοποιήσεις στην Έδεσσα ΚΑΛΆ ΚΡΑΤΟΎΝ !Οι "Πολίτες για την Ποιότητα Ζωής και το Περιβάλλον" πάνω από μια δεκαετία εκφράζουν την αγωνία τους ια το κατάντημα της πόλης που απ΄ότι φάνηκε η τοπική κοινωνία δε συμμερίστηκε όπως θα έπρεπε.http://www.karatzova.com/2015/12/blog-post_663.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.