Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso» (βίντεο)


Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso» στο Παγκράτι, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι δράστες ανέβηκαν στον τρίτο όροφο κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία των δύο εφημερίδων επί της οδού Ερατοσθένους και έβαψε με σπρέι τους τοίχους, ενώ προκάλεσε και φθορές στον χώρο.

Στη συνέχεια, η αναρχική ομάδα δημοσιοποίησε βίντεο από την έφοδο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δηλαδή τι είδους "επίθεση" είναι αυτή;; Μια ομάδα ανθρώπων έγραψε κάποια συνθήματα στα γραφεία δυό κωλοφυλλάδων...
    Την πραγματική επίθεση που διαπράττουν αυτές οι κωλοφυλλάδες και τα τσοντοκάναλα του Βαρδινογιάννη, ALPHA και STAR τα οποία καθημερινά βομβάρδιζαν τα γερόντια με εικοσάλεπτα κονσερβάδικα ρεπορτάζ για ληστείες περιπτέρων, κοσμηματοπωλείων, οικειών, γραφείων κηδειών και πολλών άλλων σπιτιών, ιδρυμάτων και επιχειρήσεων, διατρανώνοντας σε κάθε περίπτωση τη συμμετοχή αλλοδαπών, ΡΟΜΑ, προσφύγων και γενικά ανθρώπων διαφορετικών από το ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ποιος θα τις αποκρούσει;;
    Έπαψαν μετά από μισό έτος "κανονικής διακυβέρνησης" αυτού του είδους οι "ανομίες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.