Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταθμός συνοριακών διοδίων στους Προμάχους-Majden


Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου 

Την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας, με αφορμή την πρόοδο των εργασιών των Κοινών Επιτροπών Εμπειρογνωμόνων για τη διάνοιξη των συνοριακών διοδίων με τα Σκόπια και συγκεκριμένα στα σημεία Λαιμός-Μάρκοβα Νόγκα, στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και Πρόμαχοι-Majden, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ζητά με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζή από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή. 

Όπως αναφέρει ο κ. Τζαμτζής στην επιστολή του, η αναβάθμιση του οδικού δικτύου είναι επιβεβλημένη καθώς, με το άνοιγμα της συνοριακής διόδου που θα συνδέει τις περιοχές Προμάχων-Majden, θα μετακινούνται άνθρωποι και προϊόντα και, πολύ πιθανόν, και μεταλλεύματα προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, οπότε «απαιτείται να υπάρξει υψηλού επιπέδου οδικό δίκτυο». 

Στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας προτείνει την ένταξη του οδικού δικτύου από Προμάχους προς Θεσσαλονίκη και προς Εγνατία οδό στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο και, ταυτόχρονα με τη διάνοιξη της συνοριακής οδού, να γίνουν τα απαραίτητα έργα αναβάθμισης. Δηλαδή: 

1) Η κατασκευή των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας
2) Η κάθετος που θα συνδέει την Πέλλα με την Εγνατία οδό  
3) Η κατασκευή της παράκαμψης Μαυροβουνίου και 
4) Η βελτίωση όλου του οδικού δικτύου από τους Προμάχους μέχρι το Μαυροβούνι στη Νέα Εθνική οδό στην Πέλλα. 

Η ολοκλήρωση των παραπάνω έργων οδικών υποδομών, καταλήγει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, είναι επίσης σημαντική για λόγους ασφάλειας των διερχομένων, όπως και των ατόμων, εμπορευμάτων και επιχειρήσεων της ΠΕ Πέλλας που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο σήμερα, στις καθημερινές τους δραστηριότητες. 

Για τον προγραμματισμό των απαιτούμενων έργων, ο κ. Τζαμτζής προσκάλεσε τον κ. Καραμανλή να επισκεφτεί την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κύριε τζαμτζη στα βήματα Σηφάκη Τζάκρη να γεμίσουν τα καζίνο αλήθεια για ποια εμπορεύματα μιλάτε και αν υπήρχαν εμπορεύματα έχετε δει τον δρόμο από προμαχους τελικά όλοι μας δουλεύετε κανένα έργο ουσίας τα αρδευτικά πάνε Σέρρες εμείς θα πάμε καζινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχρηστοι ολοι. Γι αυτο βάλατε την φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΥΛΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑ@@@@ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραμμές και για την ομιχλη παρακαλώ. Καλά σου την είπε ο 11:11.
      Ο,τι σηκωθεί του λολοστεφανη.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.